Nieuwbouw20
Image default
Beauty en verzorging

SQUALANE VERSUS HYALURONZUUR

Als je het spannende nieuws nog niet gehoord hebt, wetenschappers hebben ontdekt dat squalaan een van de beste gezichtsoliën voor je huid is. Dit hardwerkende ingrediënt werkt dubbel en dwars: het zorgt voor essentiële hydratatie en beschermt je huid tegen negatieve milieu-invloeden. Benieuwd of het de moeite waard is om squalaanolie en korean skincare te proberen? Laten we eens duiken in alle verbazingwekkende voordelen die dit vloeibare goud te bieden heeft.

De COSRX vochtinbrengende crème die je op je huid smeert, moet zijn eigen water vasthouden om het water in je huid aan te vullen. Eerste timers, op zoek naar gemak in de wereld van squalaan olie. Pro tip: het mengen van squalaan olie met een hyaluronzuur serum of moisturizer is een geweldige manier om de voordelen van beide ingrediënten in een keer te ervaren! Het lijkt misschien contra-intuïtief om een product op oliebasis zoals squalaan – dat de poriën kan verstoppen voor degenen met een huid met neiging tot acne – te combineren met een vochtinbrengende crème, maar veel gebruikers vinden dat het daadwerkelijk helpt om een te vette teint in balans te brengen.

Kun je geloven dat sommige huidverzorgingsproducten die je al hebt, zo krachtig en veelzijdig zijn, dat ze de meeste in je medicijnkastje kunnen vervangen? Hyaluronzuur is zo’n ingrediënt. Het is een hydraterende molecule die van nature in ons lichaam voorkomt en 1000 keer zijn gewicht in water kan vasthouden – waardoor het een spel-veranderaar voor de huid is. Door het te combineren met squalaan werken deze twee ingrediënten synergetisch samen om vocht naar de huid te brengen en daar te houden. Voor het beste resultaat wanneer je deze twee ingrediënten samen gebruikt, begin je met hyaluronzuur. Het zal water aantrekken en de cellen hydrateren. Leg er vervolgens squalaan bovenop om de natuurlijke vochtbarrière op te bouwen en de hydratatie vast te houden.

Heb je gehoord over squalaan? Nieuwsgierige geesten willen het weten! Dit ingrediënt is onlangs in opmars gekomen, en dat is niet voor niets. Of je nu een droge huid hebt of een vette, de kans is groot dat de toevoeging van squalaan je teint kan helpen transformeren. Naast ons belangrijkste ingrediënt, hyaluronzuur, is squalaan net zo effectief in het gehydrateerd en gezond houden van je huid. Dus welke is het meest geschikt voor jouw unieke behoeften? We zetten hier alles op een rijtje wat je over elk product moet weten.

https://kocosmo.nl/