Nieuwbouw20
Image default
Verbouwen

Staal container, de demontabele container van de vele functies!

Bent u opzoek naar een nieuwe schuur, opslagruimte, tuinhuis of werkplaats? Dan is de staal container de ideale oplossing voor u. De stalen materiaalcontainer kan gebruik worden in vele settings. Door de ruimte die een container biedt, kunnen deze functies perfect gebruikt worden. Verder is een staal container haast onderhoud loos. Dit zorgt ervoor dat u amper om hoeft te kijken naar uw staal container. Zelfbouwcontainer biedt u de laagste prijsgarantie staal opslagcontainer met hoge kwaliteit. 

 

Staal container van Zelfbouwcontainer.        

 

De stalen opslagcontainer van Zelfbouwcontainer is een demontabele container in samenwerking geproduceerd door de fabrikant. Na een lange zoektocht is de fabrikant geselecteerd op haar hoge kwaliteit voor een lage prijs. Zelfbouwcontainer wilt u dan ook de laagste prijsgarantie bieden. De staal container is dus een demontabele opslagcontainer, dit houdt in dat de stalen 10ft container uit 6 losse panelen bestaat. Deze 6 panelen vormen samen de staal container. Het is ook zeer eenvoudig de staal container op te bouwen door middel van schroeven en bouten. Door de 6 losse panelen is de staal containers zelfs op moeilijk te bereiken plekken te plaatsen.

 

Staal container, waar kan het voor gebruikt worden?

 

Waar kunt u de staal materiaalcontainer nou precies voor gebruiken? De staal container kan meerdere functies vervullen. Zo is de staal container perfect als schuur. Doordat zelfbouwcontainer de staal container aanbiedt in alle RAL-kleuren kunt u de staal container selecteren op basis van de omgeving van de plaats. Dit zorgt ervoor dat uw nieuwe schuur niet buiten de boot valt in vergelijking met de rest van uw tuin. Verder kunt u de staal container ook goed gebruiken als opslagruimte. Zo heeft u uw opslagcontainer op de gewenste locatie. Dit voorkomt op en neer rijden naar externe opslagruimtes. Dit scheelt veel moeite en maakt de staal opslagcontainer ideaal wanneer u veel in een opslagruimte opslaat. De staal container heeft ook geen vergunning nodig en kan zorgeloos bij u in de tuin geplaatst worden.  Als laatst is de staal container ook geschikt voor gebruik als tuinhuis. Bij zelfbouwcontainer heeft u de optie uw staal container aan te passen en om te vormen tot tuinhuis.

 

Staal container kopen bij Zelfbouwcontainer.

 

Uw 10ft staalcontainer kunt u het best kopen bij Zelfbouwcontainer. Zelfbouwcontainer biedt namelijk de laagste prijsgarantie met een hoge kwaliteit. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaald en toch goede kwaliteit heeft. Verder zijn de staal materiaalcontainers van Zelfbouwcontainer aan te passen naar uw wens. Door een samenwerking met de fabrikant is het mogelijk aanpassingen te doen in de opbouw van uw staalcontainer. Op Zelfbouwcontainer kunt u verschillende maten staal containers vinden, deze opslagcontainers kunnen ook geschakeld worden om meer ruimte te creëren. Bij Zelfbouwcontainer kunt u uw staal container dus naar uw ideale beeld laten maken. Wanneer u een staal container heeft gekocht kunt u deze ophalen of laten leveren. De bouwcontainer wordt dan op de gewenste locatie afgeleverd. U hoeft de container dan alleen nog maar op te bouwen. Eenvoudiger wordt het niet!

 

Voordelen staalcontainer.

 

Een staal opslagcontainer is makkelijk en snel in elkaar te zetten omdat deze uit meerdere componenten bestaat. Doordat de container uit meerdere componenten bestaat is het ook heel handig voor het verplaatsen van de staalcontainer door bijvoorbeeld kleine openingen en gangen. Deze staalcontainer bevat ook heftruckkokers en hijsogen zodat als het mogelijk is de container ook in zijn geheel of in stukken via een heftruck of hijskraan kan worden verplaatst. De staalcontainer zijn in meerdere maten beschikbaar zoals: 2×2, 3×2, 4×2, 5×2 en 6×2. Ook is het mogelijk om de staalcontainer aan elkaar te monteren. Dan maakt u van bijvoorbeeld twee 4×2’s een 4×4. En het is ook altijd mogelijk om de staalcontainer op maat te maken hiervoor moet u even contact met ons opnemen (contact gegevens zijn onderaan weergegeven). Ook kunnen er allemaal extra’s optie worden besteld bij de staalcontainer. De eerste mogelijkheid als extra optie is een raam in de bouwcontainer. De tweede mogelijkheid is een dubbele deur in de staalcontainer. Deze deur kan zowel op de lange als op de korte zijde. En de laatste mogelijkheid die ik ga geven is het plaatsen van stellingen voor containers deze stellingen zijn speciaal gemaakt voor de staalcontainers van zelfbouw container. deze stelling kan bijvoorbeeld een stelling zijn van 3 planken en dan is iedere plank 1 meter. deze stellingen zorgen voor verticale opslagruimte. 

 

Gekleurde container

 

De staalcontainer van zelfbouw container is verkrijgbaar in alle Ral kleuren. Dit zorgt ervoor dat u uw staalcontainer perfect kan afstellen op het design van uw tuin. Vooral de kleuren zwart, antraciet en groen zijn kleuren die vaak gekozen worden. 

 

Staal container huren bij Zelfbouwcontainer.

 

Heeft u wel interesse in een staal container maar heeft u deze maar voor een bepaalde periode nodig? Dat is helemaal geen probleem. Bij Zelfbouwcontainer heeft u ook de mogelijkheid een staal container te huren. Hoe werkt dit? Op zelfbouwcontainer kunt u de gewenste container en huurperiode selecteren. Daarna kunt u de staal container ophalen of af laten leveren. U bouwt zelf de container op. Zodra de huurperiode is afgelopen, haalt u de container uit elkaar en wordt deze weer opgehaald.

 

Interesse?

 

Heeft u interesse of nog vragen over de staal container? Neem gerust contact op via 085-0685590 of via info@zelfbouwcontainer.nl. Wilt u de staal container eerst bezichtigen? Maak een telefonische afspraak en kom langs op de Warmoeziersweg 20 te Bergschenhoek. 

Bestel nu of vraag uw offerte aan!


https://www.zelfbouwcontainer.nl/