Nieuwbouw20
Image default
Woningen

Verkoop grond? Dit artikel helpt je hierbij!

Verkoop grond? Dan kun je dit eenvoudig doen door te adverteren op diverse websites. Zo kun je bijvoorbeeld een perceel advertentie aanschaffen op kadastralekaart.com. Deze website biedt zelfs de mogelijkheid om de eerste vier weken kosteloos een advertentie te plaatsen. Waarschijnlijk vraag je jezelf waarom het aan te raden is om jouw grond te verkopen via een betaalde advertentie naar vier weken. Hieronder zullen we toelichten waarom het aan te raden is om jouw grond via kadastrale kaart te verkopen.  

Waarom via een website adverteren? 

Het verkopen van een stuk grond is in beginsel niet eenvoudig en om dit proces te versnellen kun je besluiten een advertentie te kopen. Op dit platform zitten 150.000 potentiële kopers van groot waardoor het bereik van het kopen van jouw grond een stuk groter wordt. Deze mensen doen over het algemeen kadastrale gegevens opvragen.  

Daarnaast is het aanbieden van een stuk grond op kadastralekaartr.com het perceelplatform van Nederland waarbij geen courtage kosten worden gerekend. Hierdoor weet je zeker dat je tegen betaling de juiste doelgroep triggert waardoor je direct in contact komt met geïnteresseerden. 

Zodra jij hebt besloten om de advertentie te plaatsen, wordt de advertentie uitgelicht op de kaart waardoor bezoekers die de website raadplegen direct kunnen zien dat de perceel in kwestie te koop staat. Daarnaast wordt er ook een advertentie getoond in het overzichtspagina. De combinatie van hoge zichtbaarheid, een lage prijs en een specifieke doelgroep maakt het verkopen van jouw grond eenvoudig en betaalbaar. 

Wat kost het om een advertentie te plaatsen 

Zoals reeds beschreven is het de eerste vier weken gratis om een advertentie te plaatsen. Vervolgens zijn de kosten 29,95 per vier weken. Dit is natuurlijk niet extreem duur en zeker de moeite waard als jij jouw grond wilt verkopen. Tegen een aanzienlijke vergoeding krijg jij de exposure die je nodig hebt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Je kunt eenvoudig contact opnemen met de specialisten van kadastrale kaart waardoor jij precies alles inzichtelijk krijgt. 

Wat kun je op Kadastralekaart.com zien? 

Waarschijnlijk vraag je jezelf wat wat je kunt zien op de website van Kadastralekaart. Op deze website kun je alle informatie aantreffen die betrekking hebben op een kadaster. Hierbij kun je bijvoorbeeld zien wat de perceeloppervlakte is van een stuk perceel en wat het bestemmingsplan is. Hierdoor weet je zeker dat je alle vragen kunt beantwoorden die noodzakelijk zijn voor de verkoop.