Nieuwbouw20
Image default
Energie

Goedkope elektrische boiler kopen?

Goedkope elektrische boiler kopen?

Elektrischeboiler.eu is een begrip in de Benelux en omstreken. Zoek je een elektrische boiler of misschien wel een elektrische cv, dan moet je hier zijn. Eigen import maakt het mogelijk A-Klasse merken leveren tegen zeer scherpe groothandelsprijzen. Hier kunnen installateurs, particulieren, projectontwikkelaars en andere instanties terecht voor elk gewenst model boiler, cv en diverse andere elektrisch aangedreven apparaten.

De levering is super snel en komt uit eigen voorraad. Voor 16.00 uur besteld? Dan heb je je spullen de volgende werkdag in huis. Ook bestaat de mogelijkheid om een of meerdere boilers online te bestellen en direct af te halen op het depot in Heiloo. 

 

Wil je liever de producten eerst in het echt zien? Dat kan uiteraard ook! De showroom is op werkdagen open tussen 09.00 en 17.00 uur.

Door de jarenlange ervaring op dit gebied weten zij heel goed wat je zoekt en het assortiment is zo ingericht dat er voor elke situatie wel een passende oplossing te vinden is.

De merken zijn louter A-Klasse merken; Wesen, Ariston, DAT, Nofer-Aparici en Wijas. Omdat er zeer nauw samengewerkt wordt met deze fabrikanten is de kwaliteit altijd goed te waarborgen en kennen ze inmiddels alle ins & outs van elk product, geen vraag die onbeantwoord blijft bij elektrischeboiler.eu. 

 

 

 

De producten in het assortiment van elektrischeboiler.eu worden zorgvuldig geselecteerd en de experts worden getraind om je optimaal verder te kunnen helpen om zo de juiste keuze voor jouw persoonlijke situatie te maken.

 

De informatie op de website is zeer duidelijk en enorm uitgebreid om een zo goed mogelijk beeld te kunnen geven van elk product zodat het voor jou nog makkelijker is een goede keuze te maken. 

 

Kom je er vooralsnog niet uit en wil je graag persoonlijk advies, dan kan je altijd mailen of bellen op werkdagen of kom gewoon langs in de showroom te Heiloo.

https://elektrischeboiler.eu/

Gerelateerde artikelen

6 redenen om een geothermische warmtepomp te plaatsen

Heb je een kortsluiting in de meterkast? Wat kan je allemaal doen om het te verhelpen.

Hoe werkt een welkomstcadeau bij een energiecontract precies?