Nieuwbouw20
Image default
Bedrijven

Unieke wastafel designs bij Teakea!

Ben jij op zoek naar een nieuwe wastafelset? Makkelijk en snel vind je een nieuwe wastafel met een unieke design bij Teakea. Het is een woonwinkel en meubelmakerij! Teakea heeft een ruim aanbod aan wastafels met waskommen en kranen. Je shop duurzaam en kwaliteitsproducten voor een voordelige prijs! Je kunt uit enorm veel opties waskommen en kranen kiezen. De wastafel of set die je uitkiest wordt compleet samen geleverd en kan ook indien gewenst thuis op locatie worden gemonteerd.  

Alle artikelen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout. Maar ook marmer en natuursteen worden gebruikt tijdens de productie. Dankzij een coating is je wastafel beschermd met een houtolie bestendig tegen vet, vuil en vocht. 

Wil je liever een complete wastafel set met alles erop en eraan? Of misschien wel een hangende of staande wastafel? Het maakt niet uit welk design je mooier vind! Teakea helpt je graag! Modern, landelijk, simpel of complex. In de winkel staan verschillende standaard modellen in al deze stijlen.  Mocht je het willen, dan kan je altijd de kleurcoating en de afmetingen aanpassen. 

Maak kennis met hout! De voordelen van het gebruik van hout is dat het fris en rustgevend is. Bedenk goed welk hout en welke kleur bij je andere badkamermeubelen past. Zo creëer jij de badkamer van je dromen!

 

Een complete wastafel op maat bij Teakea in 3 stappen. 

  1. De wastafel kun je volledig zelf samenstellen en aanpassen via de website: de kleurcoating, de afmetingen en andere extra’s selecteren. Je kunt ook je eigen wastafel of kast ontwerpen! 

  1. Mocht er een selectie optie missen via de website, dan kun je altijd contact met het bedrijf opnemen. 

  2. Kies uit een van de vele wasbakken van natuursteen om jouw geweldige set helemaal af te maken. 

 

Het is natuurlijk lastig om vanuit een website met afbeeldingen een beslissing te nemen! Kom daarom eens een keer badkamer inspiratie opdoen bij de Teakea showroom in Tolbert. Dit is een compleet vernieuwde showroom met meer dan tientallen wastafel modellen! Neem de afmetingen van je badkamer mee en ontwerp samen de wastafel van je dromen! Ben je klaar om te bestellen? Een offerte kan ook ter plekke worden gemaakt, alle specialisten geven jou graag advies. Wij zien jou graag verschijnen aan de Leuringslaan 40 in Groningen!