Nieuwbouw20
Image default
Marketing

Voordelen van een website te hebben

In onze maatschappij is het net zo belangrijk om een website te hebben voor je bedrijf als een winkel, kantoor of zelfs een telefoonnummer. Uit onderzoek blijkt dat 6/10 klanten verwachten dat een bedrijf of merk online te vinden is en ook content daar plaatst. Waarom zou je dan nog wachten met het maken van een website. Als jij de eigenaar bent van een bedrijf die nog niet de stap heeft gezet om de online wereld in te treden dan zijn hier enige redenen die je laten denken waarom heb ik dit niet eerder gedaan.

Het verlaagt de kosten

Naast het eenvoudig weergeven van informatie, kun je jouw website ook gebruiken om goederen en diensten rechtstreeks aan consumenten te verkopen, in sommige gevallen verwijdert het de nood om fysieke winkels te gebruiken die grote operationele kosten hebben (Personeel, huur, gwe om er maar een paar te noemen). Het elimineren van deze overheadkosten zal je ook toelaten om je prijzen te verlagen, waardoor jouw bedrijf dat echte concurrentievoordeel krijgt. Het kan ook intern worden gebruikt binnen je bedrijf; Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie voor je werknemers? Het hebben van een interne website kan je veel tijd besparen omdat alles wat je nodig hebt op één plaats en op elk gewenst moment toegankelijk.

Consumenteninzichten

Analytische tools stellen je in staat om te identificeren wie jouw typische klant is, hoe ze je hebben gevonden, wat ze leuk vinden en jouw bedrijf en om aanpassingen te maken om aankopen via uw site te maximaliseren. De gevarieerde scala aan beschikbare gegevens kan u ook helpen beter te begrijpen hoe uw sociale mediakanalen uw merk beïnvloeden, en kan zelfs de mogelijkheden benadrukken om de offline aspecten van uw bedrijf te veranderen, zoals openingstijden van filialen, promoties en productassortimenten.

Dus waar wacht je nog op? Een simpele WordPress website laten maken kost niet enorm veel maar kan je enorm veel opleveren.

 

https://www.jkc-media.nl/wordpress-website-laten-maken/