Nieuwbouw20
Image default
Bedrijven

Waarom ook jij reboard moet gebruiken

Een populair materiaal in de reclamewereld is reboard. Het materiaal is licht van gewicht en enorm sterk. Daarbuiten is het door zijn harde buitenlaag in allerlei vormen uit te snijden en is het ook nog eens duurzaam. Hierdoor zijn er enorm veel mogelijkheden, een paar van deze mogelijkheden zullen we in deze blog toelichten. Wij nemen je mee in de wereld van reboard!

Wat is het eigenlijk

Dit populaire reclamemateriaal is gemaakt van karton. Reboard bestaat uit een zachte binnenlaag die verticale lagen bevat. Hierdoor wordt het enorm sterk. De buitenkant bestaat uit harde toplagen die ervoor zorgen dat het goed te bedrukken is en gemakkelijk uit te snijden. Dit maakt de mogelijkheden eindeloos!

Waar reboard voor te gebruiken

In de reclamewereld wordt reboard veelal gebruikt voor het maken van meubels of afschermingswanden. Echter bied zijn goed uit te snijden toplaag veel meer creatieve mogelijkheden. Hier zijn twee van onze favorieten.

Winkelconstructies op maat

Een vernieuwende toepassing van reboard materiaal is het gebruiken hiervan voor winkelconstructies waarin je je boodschap deelt. Er worden gleuven in het materiaal gefreesd waardoor ze in elkaar te zetten zijn. Hierdoor heb je sterke en lichte constructies. Door een gat erin te frezen waarin je een televisie of tablet kan monteren kun je zo op een eigentijdse manier jouw boodschap de wereld in sturen. Zo krijg je een opvallende call to action.

Een persoonlijke congresinrichting

Veel beurzen of congressen verwachten van de deelnemende bedrijven dat ze hun eigen inrichting meenemen en opbouwen. Vaak kiezen bedrijven voor permanente constructies die ze elk congres meenemen. Dit kan enorm zwaar zijn waardoor er vaak meerdere vrachtwagens nodig zijn, daarbuiten betekent dit dat je elk congres dezelfde inrichting hebt en je dus lastig kunt inspelen op het moment. Door hier gebruik te maken van reboard materialen vorm je een congresstand die een fractie van de prijs kost, geheel op maat is en enorm opvalt. Je kunt namelijk alles eenvoudig laten bedrukken. Het materiaal is ontzettend sterk en kan met gemak meerdere beurzen overleven. Ook qua toepassing zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Statafels, barkrukken en beursbalie ’s zijn allemaal heel goed te maken met reboard.

https://endlessbranding.com/re-board-bedrukken/