Nieuwbouw20
Image default
Zakelijke dienstverlening

Welke mogelijkheden zijn er bij een animatievideo laten maken?

Wil je snel een kwalitatief goede animatievideo laten maken? Dan ben je bij Playforward aan het juiste adres. Animatievideo’s zijn de laatste jaren ontzettend gewild. Waarom? Omdat een animatievideo de manier bij uitstek is om een ingewikkeld concept of complexe boodschap simpel over te brengen aan je werknemers of klanten. De animatievideo’s kun je solo gebruiken maar ook implementeren in een bedrijfsfilm, promotiefilm of advertorial in branded content. Er zijn verschillende soorten animatievideo’s die je kunt laten maken.

Een animatievideo als reclame

Je kunt een animatievideo laten maken met als doel om reclameboodschappen te versterken bij je doelgroep. Dit soort animatievideo’s noemt men ook wel videocommercials. Door een combinatie van beeld en geluid zet je een potentiële consument aan tot actie waardoor videocommercials een erg doeltreffende manier van het hedendaagse adverteren zijn.

Zet je bedrijf in het zonnetje

Je kunt er ook voor kiezen een animatievideo te laten maken over je bedrijf. Een dergelijke bedrijfsanimatie laat zien wat voor een bedrijf je hebt, hoe je producten en diensten in elkaar zitten en wat jouw merk uniek maakt. Klanten en medewerkers laat je met een animatie op een sympathieke manier met je bedrijf kennis maken, wat een gunfactor creëert.

Geef meer informatie over jezelf

In een uitleggende video geef je een korte, heldere uitleg over je merk of product. In dit veelal korte filmpje kun je complexe informatie op een simpele manier uitleggen aan je consumenten of stakeholders.

Productvideo om jouw product te belichten

Een productvideo zet een bepaald product of merk in het zonnetje. Binnen een aantal seconden krijgt de klant te zien wat dit product zo speciaal en uniek maakt. Deze animatievideo heeft als doel de conversie van bestaande consumenten te verhogen en nieuwe klanten aan te trekken.

Schakel een expert in

Schakel Playforward in voor alle bovenstaande mogelijkheden en nog veel meer op het gebied van animaties. De contactgegevens vind je op de website.