Nieuwbouw20
Image default
Vervoer en transport

Wilt u een Doosan heftruck kopen in Zuid-Holland?

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een betrouwbare vorkheftruck? Het hefmateriaal van het Koreaanse merk Doosan is beroemd. De vorkheftrucks van Doosan worden vervaardigd volgens strikte standaarden die garanderen dat u een product koopt dat krachtig, duurzaam en comfortabel is. Als u een dealerschap in Zuid-Holland zoekt om een Doosan heftruck te kopen dan bent u zeker aan het juiste adres bij Rogo Machines B.V. in Middelharnis. Bij deze speciaalzaak zal u professioneel advies krijgen over welk model heftruck het best bij uw specifieke situatie past.

De GX-series en de Series 7 Pro

Als u een Doosan heftruck gaat kopen bij de dealer in Middelharnis dan heeft u de keuze uit modellen uit verschillende series: de GX-series en de Series 7 Pro. De GX-series bestaat uit robuust vormgegeven heftrucks die met een dieselmotor of met een LPG-motor verkrijgbaar zijn. U kunt een Doosan GX heftruck kopen met non-markingbanden die geen zwarte sporen achterlaten tijdens het rijden. U heeft ook de optie om te kiezen voor volrubber banden of luchtbanden. De vorkheftrucks uit de Series 7 Pro hebben een dieselmotor die nieuw door Doosan is ontwikkeld. Deze motor is zuinig en stil in het gebruik. Bovendien zult u merken dat de Series 7 Pro heftrucks dankzij deze motor weinig onderhoud nodig hebben.

Maak een keuze uit het uitgebreide aanbod met heftruckmachines

Binnen de GX-series en de Series 7 Pro bestaan er verschillende opties wat betreft het hefvermogen en andere kenmerken. Dit betekent dat u altijd een model zult vinden dat aansluit bij de unieke logistieke behoeftes van uw bedrijf. Het maximale hefvermogen binnen de GX-series is 3.000 kilo en binnen de Series 7 Pro is het 3.500 kilo. Bij Rogo Machines B.V. kunt u niet alleen maar een Doosan heftruck kopen. Deze zaak in Zuid-Holland is namelijk ook een dealer in de merken Still en Linde.

https://www.rogo.nu/