Nieuwbouw20
Image default
Vervoer en transport

Profiteer van de beste prijs-kwaliteitverhouding voor uw koeltransport

Bent u van plan om voedingsmiddelen of andere gekoelde producten te verzenden via koeltransport? Dan wilt u natuurlijk dat dit tegen een aantrekkelijke tarief gebeurt, zonder in te leveren op de kwaliteit. De zoektocht naar een bedrijf met een goede prijs-kwaliteitverhouding kan een erg lastige en tijdrovende klus zijn. A-One is hiervoor dé oplossing. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in koeltransport van grote en kleine pakketten. U regelt uw zending naar elk land in Europa vandaag nog!

Zendingen door heel Europa met een speciale koelbus met ruimte voor meerdere pakketten

Voor het koeltransport heeft A-One een speciale koelbus beschikbaar in een eigen wagenpark. Deze bus heeft ruimte voor twee pallets, waardoor ook grotere zendingen snel geleverd kunnen worden. De missie van het bedrijf is om betaalbaar transport voor iedereen aan te bieden. Daarom gaan de ervaren koeriers tegen een gunstig tarief voor u op pad. Zij bezorgen uw pakketten op bestemmingen in heel Nederland of daarbuiten.

Profiteer van snelle leveringen, zelfs voor spoed

Bij dit bedrijf heeft u keuze uit de volgende opties voor levering:

  • Spoed: de koerier is binnen dertig minuten bij u op locatie;
  • Diezelfde dag: de koerier is binnen zes uur op uw locatie;
  • De volgende dag: uw pakket wordt diezelfde dag nog opgehaald en gegarandeerd de volgende dag geleverd.

Kies voor de beste kwaliteit

De hoge kwaliteit van dit bedrijf ziet u terug in de ISO-certificering en de persoonlijke aandacht die u ontvangt als klant. Bovendien wordt er gewerkt met een nauwkeurige planning, waardoor uw pakket altijd snel en op tijd geleverd wordt. Maakt u zich zorgen dat er onderweg iets met uw pakketten gebeurt? Bij A-One profiteert u standaard van een verzekering van uw waardevolle goederen tijdens het transport. Neem vandaag nog telefonisch contact op met het bedrijf en uw zending wordt direct voor u geregeld!

https://www.aone.nl/