Nieuwbouw20
Image default
Aanbiedingen

Een verhuizing hoeft geen straf te zijn

Verhuizen is een heel ding. Er moet veel gebeuren en voordat je daadwerkelijk in je nieuwe huis zit ben je minimaal een paar maanden verder. Daar komt behoorlijk wat stress bij kijken. Voor adviezen van aspecten die komen kijken bij een verhuizing ben ik naar een woonwinkel in Enschede gestapt. Dat heeft me geholpen. Maar over de rol van woonwinkels bij een verhuizing kom ik later terug.

Plannen is noodzakelijk

Maar uiteindelijk is de sleutel tot succes bij een verhuizen de planning. Zorg ervoor dat je alles goed uitplant. Dat geeft rust, houvast en zorgt ervoor dat je je niet kunt laten verrassen. Uiteraard kun je ook dan altijd voor verrassingen komen te staan. Er kan altijd onverwacht eens iets mis gaan in het nieuwe huis, of er komen dingen tussen waardoor het inpakken van je spullen vertraagd. Als je een goede planning hebt gemaakt, kun je makkelijk schakelen en snel handelen in dit soort situaties.

Interieur

Als je gaat verhuizen komt er ook bij kijken dat je het huis meestal een opknapbeurt wilt geven. De muren moeten een ander kleurtje hebben, de vloer moet vernieuwd. Meestal wil je ook veranderingen aanbrengen in de keuken en met een beetje pech moet je ook de badkamer opknappen. Ook daar gaat veel tijd, werk en geld in zitten. Ook hiervoor is het devies: plannen.

Woonwinkels

Alleen het is toch ook handig om eens hulp en advies te vragen aan mensen die verstand hebben van het inrichten van een huis. Zelf weet ik welke kleuren ik leuk vind voor in huis, maar de precieze kleurcombinaties en de afstemming met de meubels en de keuken kon ik ook niet maken. Daarvoor ben ik naar een woonwinkel in Borne geweest. Deze woonwinkel heeft mij van uitstekend advies voorzien en gaf me aan waarop ik allemaal moet letten om tot een goede inrichting van mijn huis te komen.

Deskundig advies

Het is belangrijk om bij de inrichting van je huis weloverwogen beslissingen te nemen. Er is geen weg terug. Je zit er vanaf het moment dat het allemaal af is voor een lange periode aan vast. Vandaar dat een beetje deskundig advies van een woonwinkel geen kwaad kan. Verder is advies over de aan te schaffen meubels ook altijd welkom. Dan gaat het om de functionaliteit van een meubel, de look die het een ruimte geeft en of het ook goed