Nieuwbouw20
Image default
Auto's en Motoren

Met 123-theorie zal jij makkelijk slagen voor de autotheorie

Ben je al even bezig met autorijlessen en gaat dit hartstikke goed? Alleen krijg je die vervelende en saaie autotheorie maar niet in je hoofd gewerkt? Ben je al meerdere keren boven het theorieboek gaan zitten maar ben je continu afgeleid door wat er buiten gebeurt, heb je moeite met het leren van veel tekst of ben je nu al bang dat je niet zal slagen voor het theorie examen? Wij, 123-theorie, kunnen jou uitstekend helpen! De kans is mega groot dat je met ons binnen 1 keer slaagt. En niet alleen binnen 1 keer, ook nog eens binnen 1 dag!

Woon jij in de havenstad Rotterdam? Kom dan onze theoriecursus in Rotterdam volgen. Woon je in onze hoofdstad? Dan kan je meedoen met de theoriecursus in Amsterdam. Woon je in het zuiden van het land in of vlakbij Eindhoven, Breda, Den Bosch of Maastricht? Ook in deze plaatsen hebben wij een trainingslocatie. Woon je juist in het noorden in Groningen of Leeuwarden of in Zeeland in Goes? Ook daar bieden we onze theoriecursus aan. Zoals je leest maakt het niet uit waar je woont, je vind ons door het hele land dus er is altijd wel een plekje bij jou in de buurt.

Eendaagse cursus met unieke lesmethode

Een eendaagse theoriecursus die ook te volgen is voor mensen met ADHD, dyslexie, faalangst of een taalachterstand, dat is natuurlijk geweldig. Onze docenten hebben bakken met ervaring en weten de lesstof voor iedereen duidelijk te maken. En het belangrijkste; in je hoofd te krijgen. Dit doen we dan ook op een unieke manier. Zonder boeken, want die zijn maar saai en langdradig. Klassikaal les, steun van je medecursisten en een hele relaxte docent. Duidelijke uitleg, oefenen met oefenexamens en de meest handige, fijne en slimme trucjes, tips en ezelsbruggetjes om alle (lastige) stof gewoon makkelijk te kunnen onthouden. En na de les direct examen doen. De lesstof zit nog mega vers in je hoofd, dus slagen zal je zeker!

De cursus auto theorie in 1 dag is scherp geprijsd en voorzien van vele extra’s. Een overheerlijke lunch, vervoer richting het CBR en weer terug, drankjes en de inschrijving bij het CBR worden allemaal door ons geregeld voor jou. De kosten van het examen dien je apart bij het CBR te voldoen.

https://www.123-theorie.nl/