Nieuwbouw20
Image default
Tuin en buitenleven

Ronde jacuzzi laten plaatsen

Wil jij een ronde jacuzzi laten plaatsen? Kies dan voor een jacuzzi van Serena Spa. Dit zijn de best geïsoleerde jacuzzi’s van Nederland. Goede isolatie bij een jacuzzi is belangrijk voor je energieverbruik. Het warm houden van het badwater van de jacuzzi kan namelijk veel energie vragen bij slechte isolatie. Met goede isolatie zorg je ervoor dat er minder energie nodig is om het badwater warm te houden, omdat de warmte door de isolatie wordt vastgehouden. Een ronde jacuzzi laten plaatsen kan op het dak, balkon of in de tuin. 

Op het balkon

Een jacuzzi op het balkon kan alleen als je genoeg ruimte hebt. Het is natuurlijk wel ideaal. Want zelfs met een kleine ruimte kun je een eigen spa thuis maken met een jacuzzi op het balkon. Het is hierbij wel belangrijk dat je die ruimte ook daadwerkelijk hebt. En het is belangrijk dat je balkon de jacuzzi met badwater en mensen kan dragen. Daarom is het verstandig voordat je een jacuzzi op het balkon laat plaatsen te controleren of je balkon genoeg draagkracht heeft.

Passend bij je buitenruimte

Als je weet waar je jacuzzi komt en zeker weet dat het past, kun je bepalen wat je wil van je jacuzzi. Wil je een ronde jacuzzi of toch niet? En welke kleur wil je dat de badkuip is? Je kunt namelijk kiezen voor marmerwit of gewoon wit. Daarnaast kun je de buitenkant van de jacuzzi bepalen. Er zijn drie tinten cederhout verkrijgbaar. De mogelijkheden zijn rood, naturel en greywash. Zo past je jacuzzi altijd bij de stijl van je buitenruimte. En je kunt kiezen voor een bijpassende trap voor je jacuzzi.