Nieuwbouw20
Image default
Aanbiedingen

Wat is een bolderkar?

Wat is een bolderkar?

Een bolderwagen is een hybride van twee populaire babyspullen: een wandelwagen en een bolderkar. Met de duw- en manoeuvreerbaarheid van een kinderwagen naast het plezier en de functionaliteit van een bolderkar, bieden bolderwagens het beste van twee werelden.

De meeste bolderkarren hebben bolderkar luchtbanden en een vrij robuust veersysteem en zijn ontworpen om zowel glad als ruw terrein aan te kunnen. De meeste hebben zowel duw- als trekfunctie en, in tegenstelling tot traditionele bolderkarren, kunnen bolderkarren worden opgevouwen of op een andere manier worden afgebroken zodat ze compacter en draagbaarder zijn. Als je overweegt een bolderkar aan te schaffen, moet je over een heleboel kenmerken nadenken, dus het is handig om eerst wat onderzoek te doen voordat je tot aanschaf overgaat.

Wandelwagens

Ooit gewenst dat je met een toverstafje kon zwaaien en twee van je favoriete babyproducten kon combineren? Maak kennis met de wandelwagen, de hybride van wandelwagen en bolderkar die een geheel nieuwe categorie babyspullen heeft gecreëerd. De perfecte combinatie van de traditionele wandelwagen en de klassieke bolderkar – bieden gezinnen nog een andere manier om er op uit te trekken met de kleintjes voor onderweg. Ze zijn er in veel verschillende stijlen en configuraties en in verschillende prijsklassen, en de meeste kunnen veel verschillende soorten terrein aan.

Wandelwagens bieden plaats aan minimaal twee kinderen en, afhankelijk van het merk en model, soms aan maximaal vier. Sommige kinderwagens zijn geschikt voor baby’s (met behulp van een adapter en een baby-autozitje), terwijl andere alleen geschikt zijn voor oudere baby’s en peuters.Veel kinderwagen merken bieden veel verschillende accessoires om uw rit aan te passen. Van luifels en bekerhouders tot gewatteerde peuterzitjes en zelfs wieg bevestigingen, zijn er tal van add-ons om u te helpen de wandelwagen die perfect geschikt is voor de specifieke behoeften van uw gezin te creëren.

Kunnen baby’s meerijden in kinderwagens?

Dat hangt ervan af. Omdat jonge baby’s nog niet zelfstandig rechtop kunnen zitten, kunnen baby’s niet in een bolderkar meerijden, tenzij de wagen op de een of andere manier is uitgerust met een baby-autostoeltje.

Sommige bolderkarren bieden meerdere adapters voor verschillende merken autostoeltjes. Andere zijn alleen geschikt voor autostoeltjes van hetzelfde merk, en weer andere zijn helemaal niet geschikt voor baby-autostoeltjes. Controleer de exacte configuraties en de compatibiliteit met autostoeltjes voordat u een opvouwbare bolderkar aanschaft als u hoopt dat uw baby mee kan liften.

Mag je een kinderwagen meenemen in het vliegtuig?

Elke luchtvaartmaatschappij heeft zijn eigen specifieke regels voor het reizen met een kinderwagen, dus het is lastig om een precies antwoord op deze vraag te vinden.

Uit ons onderzoek en onze ervaring blijkt dat de meeste kinderwagens, inclusief tectake bolderkarren, aan een aantal specifieke criteria moeten voldoen om bij de gate te worden gecontroleerd voordat ze aan boord van het vliegtuig gaan. American Airlines, bijvoorbeeld, bepaalt dat een kinderwagen, om aan de gate te worden gecontroleerd, moet worden opgevouwen en minder dan 20 pond mag wegen. Jet Blue, echter, stelt geen specifieke eisen, alleen dat een wandelwagen niet meetelt voor handbagage of ingecheckte tas toelating en kan worden gecontroleerd wanneer u aankomt op de luchthaven of gate-gecontroleerd op de jetbridge.

Is het raadzaam om met een kinderwagen voor vier personen van 50 pond naar de gate te rijden en te verwachten dat u er zo langs kunt glippen? Waarschijnlijk niet. Maar als uw wandelwagen voldoet aan de eisen van uw luchtvaartmaatschappij (en als u toevallig vriendelijke gate-check agenten die dag), kan het een optie zijn.Wij raden u aan altijd eerst contact op te nemen met uw luchtvaartmaatschappij om hun kinderwagenbeleid te bespreken voordat u uw koffers pakt.

 

https://www.oostbrabantinbedrijf.nl/aanbiedingen/wat-is-de-beste-bolderkar/