Nieuwbouw20
Image default
Aanbiedingen

Aangifte specialist

Aangifte specialist

 Heeft u uw belastingonderzoek (bijna) afgerond? Dan denken wij dat deze functie perfect voor jou is! Voor klanten in Amersfoort zijn wij dringend op zoek naar douane-expediteurs. Deze activiteiten omvatten het opstellen en afronden van belastingaangiften. , Het belangrijkste is dat u het belastingstelsel en de belastingtypen moet begrijpen. Voor deze compacte organisatie met veel vaste klanten is een persoonlijke aanpak essentieel.

Beschrijving van de baan

Heeft u uw belastingonderzoek (bijna) afgerond? Dan denken wij dat deze functie voor jou geschikt is! Voor klanten in Amersfoort zijn wij dringend op zoek naar douane-expediteurs. Deze activiteiten omvatten het opstellen en afronden van belastingaangiften. Het is belangrijk om het belastingstelsel en belastingen te begrijpen. Voor deze compacte organisatie met veel vaste klanten is een persoonlijke aanpak essentieel.

Daarom zijn wij op zoek naar medewerkers die minimaal een hbo-opleiding hebben genoten, zoals zelfstandig werken in fiscaal recht of fiscale economie. Er zijn veel ontwikkelingsmogelijkheden binnen de organisatie en er is voldoende ruimte om je ambities te realiseren. Daarnaast zijn er mogelijkheden om te leren van ervaren belastingdeskundigen die je kunnen helpen uitgroeien tot fiscaal deskundige. -HBO werk- en denkniveau (fiscale opleiding); -U heeft minimaal 32 uur werktijd per week (consultatietijd is 40 uur); -Goede communicatieve vaardigheden; -Schoon en accuraat werk is belangrijk; -Met innovatie en Geautomatiseerde intimiteit komt ook goed van pas in het bedrijf; -Wonen in de omgeving van Amersfoort.

Overige

-Normale werking, vast dienstverband is mogelijk; -Kenmerken met grote vrijheid; -Mogelijkheid om thuis te werken; -Totaal salaris ligt tussen 2500-3000, gebaseerd op 40 uur, iedereen is welkom om deel te nemen aan de Olympia

Vacatures per categorie In België Vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/aangiftemedewerker.html