Nieuwbouw20
Image default
Bedrijven

Projectontwikkelaar Den Haag Sons Real Estate actief in heel Nederland

Weleens afgevraagd hoe die grote nieuwbouwprojecten tot stand komen? Denk bijvoorbeeld aan hoe men aan de bouwgrond komt. Nieuwe bouwprojecten worden altijd door meerdere partijen tot stand gebracht. Het gaat om een grote samenwerking tussen aannemers en projectontwikkelaarr. Uiteindelijk kan ieder soort bouwbedrijf bepaalde taken uitvoeren of bepaalde specifieke bouwdelen op zich nemen. De projectontwikkelaar en architecten bepalen wat er gebouwd gaat worden. En afhankelijk van de grootte van een bouwproject kunnen deze disciplines grotendeels wél binnen één bedrijf zijn georganiseerd. Er zijn namelijk echt extreem grote bouwprojecten en de wat kleinere bouwprojecten waarin bijvoorbeeld een los (bedrijfs)pand wordt gebouwd. Denk bijvoorbeeld aan een lokaal restaurant die een aannemer inhuurt om een nieuw restaurant te laten bouwen. Het restaurant is dan de opdrachtgever en kan het ontwerp bij ieder soort architect hebben neergelegd. Bij grotere projecten kijken natuurlijk meerdere partijen naar het ontwerp en bij te berkopen nieuwbouwwoningen zijn er pas kopers als het defintieve ontwerp gereed is. Projectontwikkeling vind dus plaats op verschillende manieren.

Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf die actief opereert als projectontwikkelaar uit Den Haag en kan werken in vrijwel alle vormen van projectontwikkeling. Heeft u bouwgrond? Dan zorgen wij voor de juist investeerders, architecten, aannemers en bouwbedrijven. Sons Real Estate is van oudsher een aannemer uit Den Haag die langzaam is getransformeerd naar een allround vastgoedbedrijf.

Sons Real Estate kunt u zien als hét spil in het web van grondeigenaren, aannemers en vastgoed investeerders. Dankzij onze contacten, kennis en ervaring heeft u alles in handen om uw project tot succesvol te laten zijn. Voor ontwikkeling van alle soorten bouwprojecten bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres.

https://sonsrealestate.nl/projectontwikkelaar-den-haag/