Nieuwbouw20
Image default
Meubels

Boomstamtafels met stalen tafelpoten

Boomstam tafels met industriële onderstellen

Waar zie je ze niet? Industriële boomstamtafels met stalen tafelpoten. Bij www.boomstam-tafels.com draait alles om industrieel interieur, gecombineerd met mooie natuurlijke materialen. De combinatie van hout en staal is al jaren een trend en zal ook zeker de komende jaren nog aanhouden want zeg nou zelf, wanneer bent u voor het laatst bij iemand binnen geweest waar geen hout in huis te vinden was?

Boomstamtafel van rustiek eikenhout in combinatie met stoer staal

Een boomstam tafel, al snel zul je denken aan een dik blad met een onwijze glooiing in de rand. Niets is minder waar. Bij Boomstam-tafels worden tafels gemaakt in allerlei verschillende vormen en afmetingen.

Of je nou voor een recht blad gaat met een industriele kruispoot of een ovale tafel met een stalen onderstel in het midden van de tafel, het past allemaal binnen de woontrends van industriële inrichtingen.

Door de lichte kleur van eikenhout te combineren met het rauwe van het staal, blijft de balans tussen stoer en knus goed behouden. Laat jij jouw eettafel bijvoorbeeld behandelen met een Skylt lak? Deze lak zorgt voor een matte, transparante finish waardoor de originele kleur van het lichte hout behouden blijft.  

Kies jij voor een wit stalen onderstel in combinatie met een boomstambankje? Dit zal zorgen voor een iets verfijnder geheel wat bijvoorbeeld heel mooi te combineren is met een landelijk interieur. Bij Boomstam-tafels.com is er voor ieder wat wils!

 

Op maat gemaakt, perfect passend voor jouw inrichting.  

Na wat passen en meten kom je erachter dat een eettafel in een standaard afmeting eigenlijk helemaal niet zo geschikt is voor de ruimte waarin je hem kwijt wilt, hoe los je dit op?

Doordat Boomstam-tafels een eigen productiebedrijf in Aalsmeer heeft is maatwerk mogelijk. Elke centimeter kan geproduceerd worden. Past in jouw ruimte bijvoorbeeld een tafel met een breedte van 80cm beter? dit is geen enkel probleem. Zonder meerprijs op de standaard m2 prijs koop je bij Boomstam-tafels.com de eettafel van je dromen, helemaal op maat gemaakt in combinatie met een industriële stalen tafelpoot van Nordstahl.

 

De verschillende afwerkingen

Boomstam tafels zijn er in vele verschillende afmetingen en afwerkingen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een tafelblad met een rechte rand of een boomstam afwerking. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een facet omlaag of omhoog en je kunt het eiken blad latenborstelen.

https://www.boomstam-tafels.com/