Nieuwbouw20
Image default
Woning en Tuin

Een parasol voor in de tuin, een hartvormig kussen voor op bed en een zachte grote pop.

Deens is dé Nederlandse webshop als het om meubels en woonaccessoires gaat. Populaire producten zijn bijvoorbeeld Creative Lab behang, Fatboy ligstoelen en Essenza beddengoed. Ook voor een wandkleed van merken als Urban Cotton, HKliving en Madam Stolz moet je bij Deens zijn. De collectie is bijzonder uitgebreid. Daarom is het super handig dat het Deens-team de volgende categorisering heeft aangebracht:

  • producten;
  • merken;
  • inspiratie;
  • nieuw;
  • sale. 

Die eerste serie is er een om in de gaten te houden, want een paar keer in het jaar vindt er een aanvulling plaats met bijvoorbeeld kerstspulletjes en paasartikelen.

Het aantal merken is – op ‘t moment dat dit artikel geschreven wordt – 36 en ook dit is een categorie om regelmatig te checken. Er zitten labels bij die al jaren door Deens worden vertegenwoordigd zoals it’s about RoMi en Madam Stolz, maar zeker ook nieuwe namen als ReCollector en Karup Design.

ReCollector is een initiatief van Tenna Holdorff Christiansen. Tenna is milieubewust en doet aan afvalscheiding. Om het scheiden wat leuker en makkelijker te maken, heeft ze een hippe, hygiënische box ontworpen. Je kunt er van alles in kwijt: glas, metaal, papier en plastics. Voor iedere soort afval kies je een box in een andere kleur. Tinten om uit te kiezen zijn onder meer silver cloud grey, black raven, fungi brown, oak green, ash rose, deep dive blue, brillant white en iron blue. De box kun je zonder of met afvalzakken gebruiken. De maat afvalzak die erin past is 20L. Aan de onderkant zit een klep waarmee je het afval snel in één keer verwijdert. De bovenkant sluit naadloos aan; van vieze geurtjes is bij deze box nooit sprake.

Bij het Japans georiënteerde Karup Design draait het om multifunctionaliteit. Het aanbod bestaat uit sofa’s, bedden, opbergkastjes, kamerschermen, opvouwbare zitstoelen, reismatrassen en nog veel meer. De compacte en lichtgewicht producten zijn op meerdere manieren te gebruiken.

https://www.deens.nl/nl/