Nieuwbouw20
Image default
Business / Marketing and Advertising

Fantastische service van Groeneveld GDW!

Ik heb laatst de hulp ingeschakeld van het bedrijf Groeneveld GDW. Zijn doen alles wat te maken heeft met incasso’s en deurwaarder van klanten van andere bedrijven. Mijn bedrijf zat ook in zo’n situatie waar op een gegeven moment de klanten niet meer de rekeningen betalen en er niks tegen wordt gedaan. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf die mij daarmee kon helpen.

De zoektocht naar een bedrijf zoals Groeneveld GDW

De zoektocht naar een incassobedrijf, zoals Groeneveld GDW, was nog een hele klus. Ik wilde graag een bedrijf waar ik meteen een goede band mee had en waar ik van dacht dat zij genoeg ervaring hadden om mij goed te kunnen helpen. De eerste paar bedrijven die ik benaderde waren niet zo vriendelijk tegen mij en wisten niet alle vragen van mij te beantwoorden, dus daar was ik weer snel weg gegaan. De andere die daarna volgde waren met hele andere dingen bezig dan met mijn probleem, dus daar was de band tussen ons ook niet fijn. Na een paar bedrijven later, kwam ik bij Groeneveld GDW terecht. Op de afspraak had ik meteen een connectie met degene waarmee ik aan het praten was. Bovendien wisten ze meteen wat mijn probleem was en wat zij voor mij konden betekenen. Ik heb met hen een deal gemaakt en ze gingen mij de komende tijd helpen!

Dankzij hen, kan ik met een gerust hart verder

Na ongeveer een paar maanden samenwerking met het incassobedrijf, zie ik al meteen veranderingen. Omdat mijn klanten in een incassotraject gaat, krijg ik weer van hun geld en betalen zij de rekeningen op tijd. De mensen waarvan we nog steeds niks van hebben gekregen, hebben de deurwaarder bij hun thuis gehad. Dit maakte een besef bij hun los en gingen ook veranderingen brengen. Dankzij Groeneveld GDW kan ik nu lekker doorwerken aan andere dingen, in plaats van achter klanten aan gaan!

Contact

Wilt u meer weten over Groeneveld GDW of de diensten die zij allemaal kunnen aanbieden aan u? Bekijk dan de website voor alle benodigde informatie die u wilt weten over het bedrijf. U kunt daar ook meteen een afspraak maken met een van de medewerkers van Groeneveld GDW.