Nieuwbouw20
Image default
Business / Marketing and Advertising

Geen papier werk meer

Vroeger had je nog geen computers en weinig technologie. Alles moest op papier worden bijgehouden. Dit resulteerde vaak in een hoop papierwerk en veel grote chaos. Tegenwoordig houden sommige bedrijven of instanties nog zaken op papier bij terwijl dit allang niet meer hoeft. Zelfs sommige dingen met de hand op de computer invoeren is niet meer nodig. Maak het jezelf niet te moeilijk en maak gebruik van de technologie die vandaag de dag beschikbaar is. In deze blog ga ik het hebben over een digitale receptie. Met een digitale receptie is bezoek ontvangen een heel stuk makkelijker en overzichtelijker geworden.

Digireceptie
Met de hulp van een aanwezigheidsregistratie app kan je makkelijk en zonder gedoe mensen uitnodigen. Je kan veel papier werk voor je receptionist besparen door gebruik te maken van een digitale receptie. Het zou zelfs zo ver kunnen gaan dat je uiteindelijk helemaal geen receptie meer nodig hebt. Dit blijft echter altijd nog wel handig als bezoekers bij binnenkomst nog een aantal vragen hebben. Het voordeel is dat de receptie nu veel meer tijd voor je heeft en je veel beter kan helpen. De receptie kan zich veel meer richten op de bezoeker zelf. Met de digitale receptie kan je een professionele uitnodiging in je eigen huisstijl sturen. Op deze manier creëer je bij de bezoeker een grotere wouw factor dan een standaard mail.

Hoe werkt het?
De werking van een digi app is vrij simpel. Je nodigt iemand via de portaal uit. Degene die je uitnodigt ontvangt hier dan een melding van. Hij ontvangt alle regels omtrent de corona, een route beschrijving en alle algemene informatie die van belang voor hem is. Nadat hij een aantal corona vragen heeft ingevuld, moet jij de uitnodiging goedkeuren. Als je dit gedaan hebt krijgt de uitgenodigde een QR-code. Met deze code kan hij zich bij binnenkomst contactloos aanmelden. Jij krijgt hier dan een melding van en dan weet je dat je bezoeker is gearriveerd. Dit gaat allemaal geheel contactloos. Dit is zeer handig tijdens de corona pandemie, zo verklein je de kans op aanrakingen en extra corona besmettingen.

http://economy.nl