Nieuwbouw20
Image default
Business / Marketing and Advertising

Goedkoop een zwembad verwarmen

Als het in Nederland lekker weer wordt wil je als persoon natuurlijk een frisse duik in het zwembad nemen. Bij het hebben van een zwembad wil je er ook graag gebruik van maken. In Nederland komt het vaak voor dat het regenachtig is dus als de zon een keer schijnt is dit meegenomen. Voordat de frisse duik daadwerkelijk kan worden gemaakt moeten eerst de lamellen van het zwembad afgehaald worden, dit gaat op een automatische manier met een druk op de knop. Door in het bezit te zijn van een lamellenafdekking kan het water in de seizoenen herfst en winter in het zwembad gelaten worden. Dit voorkomt bacterien en de warme van het water wordt behouden omdat dit niet kan ontsnappen door de afdekking. Er zijn veel nadelen bij het niet hebben van een afdekking, regelmatig schoonmaken en het water vervangen komen veel kosten bij kijken. Het aanschaffen van een lamellen afdekking is op een kort termijn een dure aankoop maar op een langer termijn het tegenover gestelde 

Er zijn een aantal soorten lamellen die aangeschaft kunnen worden dat ter bescherming dient voor het zwembad. De nieuwe zwembadlamellen is verantwoordelijk dat de bacterien en andere vuiligheid buiten het zwembad blijft. Als de lamellen in werking zijn wordt er ook een aquadeck gecreerd waardoor kinderen of huisideren niet in het zwembad terecht komen. Het beidt naast bescherming ook veiligheid aan. De warmte van het zwembadwater wordt behouden maar na een langere tijd zal dit afnemen.

Een andere optie zijn solar lamellen en deze lamellen zijn van het materiaal polycarbonaat. Dit materiaal is verantwoordelijk dat de lamellen stevig zijn en bestand is tegen zware weersomstandigheden. De solar lamellen zijn verder ontwikkelt zodat het zonnestralen opvangt en omzet in warmte waardoor het zwembadwater door de natuur wordt verwarmd. De warmte kan ook minder snel en gemakkelijk ontsnappen dan bij de zwembadlamellen.

http://www.lamellenafdekkingen.nl