Nieuwbouw20
Image default
Huishoudelijk

Ideale kerstverlichting

Wat is nou de ideale kerstverlichting? Dat ligt eraan waarvoor je het wilt gebruiken. Als je gaat voor buitenverlichting is het ideaal als het waterbestendig is en tegen een stootje kan. Met tuinverlichting zou het ideaal zijn als het is voorzien van een timer. Zo heb je bij iedere soort verlichting een puntje waar je op moet letten voordat je het product aanschaft. 

Soorten verlichting 

Je hebt verlichting wat vooral bedoeld is om echt iets te verlichten en je hebt sfeerverlichting waarmee je iets gezelliger kan maken. Ook is de kleur van de verlichting heel belangrijk. Zo gebruiken kantoren vaak wat koele verlichting voor een chique en moderne uitstraling. Als je juist meer wilt gaan voor sfeer en gezelligheid kan je beter voor wat warmere tinten kiezen. Zo zijn de LED kaarsen bedoeld om veel sfeer mee te creëren en is de kleur van de verlichting alleen te verkrijgen in de kleur warm wit. De kaarsen zelf zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor een leuke glitter kaars of voor een subtiele kleur. De kaarsen zijn voor elke gelegenheid te gebruiken. Of je een feestje hebt of een lekker avondje op de bank, de kaarsen komen in elke situatie goed van pas. 

Voordelen van LED kaarsen 

De LED kaarsen worden met het jaar populairder. Waarom eigenlijk? Omdat LED kaarsen veel voordelen met zich mee brengen. Alle voordelen op een rijtje:

  • Geen last van druipend kaarsvet;

  • Geen brandgevaar;

  • Langdurige branduren;

  • Voorzien van een afstandsbediening;

  • Minder vaak naar de winkel voor nieuwe kaarsen;

  • Energiezuinig.

De kaarsen gaan een stuk langer mee dan echte kaarsen. Al zijn de LED kaarsen bijna niet van echte te onderscheiden door de bewegende vlam en de goede kwaliteit. Je kunt het bijna zien als een kleine investering. Je betaald in het begin misschien wat meer, maar uiteindelijk heb je er veel langer plezier van. De kaarsen zijn in alle soorten en maten waardoor er voor iedereen de juiste bij zit. Zo kan je gaan voor een chique dinerkaars of voor leuke losse LED kaarsen voor een kaarsenplateau.