Nieuwbouw20
Image default
Woning en Tuin

Maak jouw persoonlijke Henders en Hazel bank

Henders & Hazel maakt graag dat jij je thuis voelt in jouw interieur en ondersteunt je op alle mogelijke gebieden. Zo kun je jouw Henders en Hazel bank uitzoeken op jouw smaak maar ook op jouw levensstijl. Elk jaar komt er een nieuwe collectie uit en zij richten zich op verschillende woonstijlen. Ook krijgt elk product een kwaliteitspaspoort. Doordat jij de bank zelf kan samenstellen op het gebied van onderstel, afwerking, stof én motief maak je je eigen unieke interieur met Henders en Hazel.

De geschiedenis van de Henders en Hazel bank

Zo’n 17 jaar geleden ontstond Henders en Hazel met hun motto “bijzonder in wonen”. Op dit moment heeft het merk 52 verkooppunten in Nederland en zo’n 300 verkooppunten in Europa. Alle collecties zijn eigentijds en elk jaar wordt er een nieuwe collectie op de markt gebracht. Je kunt kiezen uit diverse woonstijlen, zoals landelijk, industrieel, modern en natuurlijk. Door de aanvullende opties, uitvoeringen en kleuren heb je altijd een unieke stijl die bij jou past. Zo kun je jouw eigen Henders en Hazel bank samenstellen.

Vanuit hun passie reizen de ontwerpers de hele wereld over. Zo doen zij inspiratie op vanuit alle hoeken om jaarlijks die nieuwe collectie op de markt te kunnen brengen. De ontwerpen worden gezien als een warm maar ook eigentijds, waarbij ergonomie en comfort niet wordt vergeten. Alle producten, waaronder dus ook de banken, krijgen een eigen kwaliteitspaspoort waarin je zowel de gebruiksaanwijzing als de eigenschappen op het product terug kan vinden.

Perfecte bank voor je interieur én ontspannen zitten

Los van de banken zijn er binnen de verschillende collecties ook sofa’s, fauteuils en eetkamerstoelen die je aan kan schaffen, maar ook vitrinekasten en open boekenkasten zijn bij Henders en Hazel te koop. Je kunt zo je interieur inrichten zoals jij dat wil met of meubels uit dezelfde collectie of de collecties met elkaar combineren. De combinatie verrijkt je kamer al, maar doordat je alles zelf kunt bepalen, zoals het onderstel, de afwerking, de opstelling van de zitgedeeltes, type stof en de kleuren zijn de mogelijkheden eindeloos.

Naast de Henders en Hazel bank kun je ook gaan voor opbergruimte, zoals tv-meubelen, dressoirs en opbergkasten. Want geen één huis heeft voldoende opbergmogelijkheden. En een opgeruimd huis oogt schoner en geeft een ruimtelijker gevoel. Daarnaast kun je jouw bank aanvullen met andere zitmeubels, zoals (elektrische) fauteuils, eetkamerstoelen en heb je zelfs upgrade mogelijkheden zoals het inbouwen van USB-aansluitingen in leuningen van de zitmeubelen.

Als je voor jouw interieur naar de perfecte Henders en Hazel bank dan heb je een ruime keuze die je kunt aanvullen met andere zitmeubelen. Door deze grote keuze in hun collecties kun je een unieke woonstijl creëren die bij jou en bij jouw levensstijl past. Daarnaast zal je jouw combinatie van meubels nooit ergens anders vinden en kun je met het kwaliteitspaspoort op de producten jarenlang genieten van je aankoop. Mocht je er niet uitkomen, bekijk dan ook eens de Richmond meubels om je horizon te verbreden.