Nieuwbouw20
Image default
Business / Marketing and Advertising

Op zoek naar een hovenier in Heerhugowaard?

Bent u op zoek naar een hovenier in Heerhugowaard? Dan zit u bij De Noord-Hollandse Tuinman aan het goede adres! Wij zijn er voor al uw tuinzorg, en werken met liefde in uw tuin. We zijn een klein hoveniersbedrijf in Noord-Holland, met eigenlijk een hovenier, ikzelf dus. Ik ben voor zowel particulieren als bedrijven werkzaam, voor bedrijven houd ik vooral kleine bedrijfstuinen bij, en dat in de hele provincie! Wat kan ik allemaal voor u betekenen? Ik kan van alle doen, van tuinaanleg tot tuinonderhoud en van tuinontwerp tot tuinrenovatie. Voor al uw werkzaamheden in de tuin ben ik beschikbaar, ongeacht of het een klein onderhoud is of juist een complete renovatie.

De Noord-Hollandse Tuinman

Als hovenier in Heerhugowaard heb ik al een heleboel tuinen mogen onderhouden, renoveren en aanleggen. Maar wacht, ik heb me helemaal nog niet voorgesteld! Mijn naam is Gert-Jan Klercq, en ik ben hovenier in hart en nieren. Wanneer ik in een tuin aan de slag ga, dan is het mijn streven om een ‘levende’ tuin te creëren. Dat moet dan een plek zijn waar mijn klanten lekker kunnen ontspannen en genieten. Dat verdient iedereen toch gewoon? Zeker nu het weer zo lekker warm aan het worden is, moet je juist lekker buiten in de tuin in het zonnetje kunnen zitten. Dat is niet mogelijk wanneer de tuin overwoekerd, vies of leeg is. Daar kan ik dan mee helpen, door een plek te creëren waar de mens, dier en plant harmonieus samen kunnen leven. Respect voor alle levende dingen, dat is mijn motto.

Verantwoord omgaan met de natuur

Een van mijn andere kernwaarden is het verantwoord omgaan met de natuur, het staat zelfs centraal in mijn bedrijfsvoering! Daarom gebruik in geen chemische bestrijdingsmiddelen, of kunstmatige meststoffen, want alles wat artificieel is, is natuurlijk slechter dan de natuurlijke variant. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk van het tuinafval dat ik creëer en andere materialen te recyclen tot een natuurlijke bemesting. Op die manier maak ik een gezond bodemleven in de tuinen van mijn klanten. Kies bewust, voor de Noord-Hollandse Tuinman.