Nieuwbouw20
Image default
Business / Marketing and Advertising

Candy Crush loopt vast

Het kan altijd voorkomen dat je blijft steken in een Candy Crush spel doordat het spel niet goed functioneert. Dit is heel vervelend wanneer je al een hoog level bereikt hebt. Als Candy Crush op je smartphone of tablet vastloopt, kun je proberen om het toestel opnieuw op te starten. Je kunt ook het RAM geheugen wissen of overbodige apps van je smartphone verwijderen. Als het geheugen bijna vol zit, kan het zijn dat je smartphone trager reageert en het spel hierdoor vastloopt. 

Mocht Candy Crush helemaal niet meer functioneren dan kun je het spel ook altijd spelen op Facebook. Als na het opstarten Candy Crush nog steeds niet werkt, is het beter om het spel te verwijderen en opnieuw te installeren. Het kan ook zijn dat je niet de laatste versie gebruikt van Candy Crush. Op de website van King, de maker van het spel, kun je dit controleren bij probleemoplossing. Meestal is het vastlopen van tijdelijke aard. Je kunt daarna gewoon weer verder spelen. 

Vastgelopen in een level

Sommige levels zijn moeilijk te behalen. Dit is niet voor niets. Bij Candy Crush kun je namelijk ook aankopen doen. Sommige items kunnen je helpen om dit level door te komen. Als je liever geen Candy Crush items wilt kopen dan kun je altijd overwegen om Candy Crush cheats te kopen. Met deze cheats kom je gemakkelijker door een moeilijk level heen. Vind je dit minder uitdagend? Dan zit niets anders op dan door te zetten of te gebruik maken van de diverse tips.

http://candycrush.nl