Nieuwbouw20
Image default
Business / Marketing and Advertising

De iPhone X: duur of geweldig?

Zoals u waarschijnlijk wel heeft gezien: de iPhone X is gelanceerd. Deze iPhone moet de vernieuwing worden binnen de smartphone wereld. Hieronder de belangrijkste specificaties van deze nieuwe iPhone.

Scherm

Wat de iPhone X vooral onderscheidt van zijn voorgangers is het scherm; de hele voorkant van de iPhone X is namelijk functioneel. Zo heeft de iPhone X geen zwarte rand boven- en onder het scherm. Doordat de gehele voorkant van de iPhone gevuld is met het scherm, is het scherm ook groter in verhouding. Daarnaast is niet alleen de grootte, maar ook de kwaliteit van het scherm veranderd. De iPhone X beschikt namelijk over een nieuw OLED-scherm die in nog geen één iPhone eerder is gebruikt.

De homeknop

De welbekende homeknop die sinds de eerste iPhone altijd onder het scherm heeft gezeten is bij de iPhone X verdwenen. Bij de voorgaande iPhones diende de homeknop ook voor de ontgendeling van de iPhone. Dit is vervangen door gezichtsherkenning. Door de twee camera’s die op de voorkant van de iPhone zijn geplaatst maakt de iPhone X een 3D-analyse van uw hoofd, welke dan dient als toegangscode. Met deze gezichtherkenning kan je ook betalen met internetbankieren en gebruiken bij het aankopen van apps in de app store.

Opladen

Het draadloos opladen van een iPhone is bij de iPhone X eindelijk mogelijk gemaakt. U kunt nu draadloos uw iPhone opladen en daarnaast is snelladen ook mogelijk gemaakt. Door een speciale adapter wordt het mogelijk om binnen een half uur 50% van uw accu te laden. Voor het draadloze opladen is een speciale lader nodig, die Apple in 2018 op de markt gaat brengen. Deze wordt helaaas niet geleverd bij de iPhone X.

Uw mobiel goed beschermen tot de tijd dat u de nieuwe iPhone koopt? Kijk op telefoonhoesjes-paradise voor een breed assortiment aan Apple hoesjes.

http://www.telefoonhoesjes-paradise.nl/