Nieuwbouw20
Image default
Business / Marketing and Advertising

De waist trainer door de jaren heen

Sinds de laatste jaren zijn de waist trainers weer in. Deze zouden er weer voor moeten zorgen dat je binnen enkele weken het perfecte lichaam hebt, zonder dat je daar te veel moeite voor hoeft te doen. Zeker wanneer jij iemand bent die absoluut geen tijd heeft om meerdere dagen per week te staan zwoegen in de sportschool, of als je juist iemand bent die toch niet van de lekkernijen af kan blijven. Wanneer je jezelf hierin herkent, dan is de latex waist trainer wellicht iets voor jou. Echter biedt de waist trainer meer dan slechts een manier om effectief af te vallen. Het is dus absoluut niet alleen een afslankband. Beide mannen en vrouwen dragen al honderden jaren lang een korset. Echter is het door de huidige media – waaronder onder invloed door de Kardashians – steeds populairder geworden. Je zou waist training nu als een echte rage kunnen zien. Het korset zal er namelijk voor gaan zorgen dat je een zandloperfiguur krijgt – en dat is op dit moment echt weer in de mode.

Echter is een waist trainer niet hetzelfde als een korset. Je zult door middel van waist training een slankere taille gaan krijgen wanneer je de waist trainer consequent elke dag voor acht uur lang draagt. Echter zijn korsetten meer voor de lol, voor mode, voor kostuums of juist voor het ondersteunen van de rug en andere medische doeleinden.

Waist trainers werden voor het eerst gedragen in de tijd van het oude Kreta. Toentertijd was het een teken van een groot atletisch vermogen wanneer men een kleine taille had. Over de jaren zijn beroemdheden en de adelen het korset blijven dragen. Het zandloperfiguur – die sterren als Beyoncé, Kim Kardashian en Nicki Minaj ook allemaal hebben, wordt gezien als het perfecte lichaamstype: veel volume, maar toch een slanke taille.

https://www.latexwaisttrainer.com/nl/