Nieuwbouw20
Image default
Business / Marketing and Advertising

Meer structuur in uw winkel

 

Het is bijzonder om te zien hoe onze samenleving zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. Op verschillende gebieden zijn er nieuwe systemen en oplossingen bedacht. Er zijn technieken ontwikkeld die, wanneer we ze vroeger zouden introduceren, voor onmogelijk werden gezien. Tegenwoordig is er zoveel mogelijk en al deze mogelijkheden maken onze samenleving veel makkelijker. Daarnaast bieden deze nieuwe technieken ons mogelijkheden in bijvoorbeeld de gezondheidszorg en de commerciële markt.

Als we kijken naar de commerciële markt hebben verschillende technieken vooral de communicatie tussen de bedrijven en de consumenten een stuk makkelijker gemaakt. Waar vroeger mensen vooral geïnformeerd werden door mond-tot-mond reclame krijgen consumenten tegenwoordig alle informatie via smartphone. Bedrijven bieden hun producten aan op websites, deze zijn via de smartphone heel gemakkelijk te bezoeken. Daarnaast kunnen consumenten gebruik maken van apps en QR codes. Dit is een hele makkelijke manier om direct bij de product pagina te komen.

Ook het winkelen is voor consumenten en bedrijven makkelijker geworden. In de winkels maken bedrijven namelijk steeds meer gebruik van winkelsystemen. Ze doen de barcode printen en voegen deze toe aan de producten. Zo hoeven ze bij de kassa deze producten alleen nog maar te scannen. Dit zorgt ervoor dat er meteen in het systeem te zien is welke producten verkocht zijn en welke producten er nog in voorraad zijn.

Net noemde ik ook de QR code dit is een code die vaak te vinden is op producten, in magazines of op billboards. Bedrijven kunnen hiervoor een QR code printer gebruiken. Ze ontwerpen een QR code, wanneer mensen deze scannen met hun smartphone komen ze direct bij de pagina van het bedrijf. Zo kunnen bedrijf zeer gemakkelijk en heel specifiek consumenten op één van hun online pagina’s laten komen (van de website). Vaak worden QR codes gebruikt voor tijdelijke acties van bedrijven.

http://www.kba-metronic.com/nl