Nieuwbouw20
Image default
Business / Marketing and Advertising

Plotter machine van Repromat

Bij Repromat kunt u een plotter machine aanschaffen. Repromat staat bekend om haar print- en scanoplossingen en biedt diverse grootformaat printers en scanners aan voor diverse sectoren. Wij hebben de geschikte apparatuur voor overheidsinstellingen, de bouw- en industriesector en archieven en bibliotheken maar ook zeker de grafische & signing markt is bij ons bij Repromat aan het juiste adres. Onze grootformaat printers zijn efficiënt als u bijvoorbeeld graag CAD- en GIS toepassingen wilt printen maar ook als u posters op grootformaat met een zeer hoge resolutie wilt printen.

Plotter machine kiezen

Het kiezen van een plotter machine is nog geen makkelijke keuze. Daarom helpen de professionals van Repromat graag bij uw keuze. Wij luisteren hierbij graag naar uw wensen en verwachtingen en kijken samen naar waar een grootformaat printer voor u en/of uw onderneming aan moet voldoen. Met meer dan veertig jaar ervaring in onze branche weten wij precies welke printer het beste bij u past. Eén van onze nieuwste plotters is de HP Designjet T520 24” AI. Deze biedt nieuwe zakelijke mogelijkheden en gaat zeer nauwkeurig en betrouwbaar te werk. De HP Designjet T520 610 millimeter printer is een zeer praktische plotter en is ook nog eens enorm ruimtebesparend voor een wat kleiner kantoor. Deze plotter produceert vele toepassingen en is geschikt voor bouwkundige ontwerpen en kaarten. Het is niet zomaar een plotter maar het zijn in principe twee printers in één. De plotters print vanuit de A3G lade en tot de A0E lade waardoor u in een handomdraai uw toepassing heeft geprint. Ook kunt u gemakkelijk printen vanaf uw smartphone of ander apparaat zoals een tablet of laptop. Dit kan via de app ‘HP Mobile Printing’. U kunt ook onderweg het document naar uw e-mail sturen zodat u direct een opdracht naar de T520 610 kan sturen via de ePrint.

Het assortiment

Naast vele plotters kunt u ook nog vele andere producten in ons assortiment vinden bij Repromat. Zo vindt u bijvoorbeeld ook diverse vouwsystemen, scanners, snijplotters en multifunctionals in onze webshop. Wilt u graag de producten in het echt bekijken? Maak dan een afspraak om eens te kijken in onze showroom.