Nieuwbouw20
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een betonboor van technischeprodukten.nl

Bent u op zoek naar een betonboor? Kijk dan eens op technischeprodukten.nl. Hier vindt u een ruim aanbod aan boren en andere producten op het gebied van lijmen, afdichten, reinigen, smeren, ontvetten en nog veel meer. Wij kunnen u een ruime keuze luchtgereedschap en boren aanbieden en dit allemaal voor de hoogste kwaliteit. 

Sterke betonboor kopen

Wanneer u op zoek bent naar een sterke betonboor, is het verstandig om eerst inventariseren wat u precies nodig heeft. Wij hebben namelijk verschillende modellen in lange en korte varianten. Zo hebben wij van alles tussen de 4 mm en 1000 mm. Op onze website kunt u gemakkelijk uw keuze maken of de specifieke afmetingen aanklikken. U ziet dan direct de bijbehorende prijs. Bij ons vindt u de betonboor waar u op kunt vertrouwen. Kunt u echter niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. 

Advies

Heeft u advies nodig? Onze medewerkers helpen u graag verder bij het uitzoeken van uw nieuwe boor. Wij hebben een uitgebreid aanbod en weten van al onze producten de specifieke kenmerken. Zo kunnen wij u goed op weg helpen bij de keuze voor het meest geschikte materiaal. 

Over ons

Bij technischeprodukten.nl kunt u rekenen op technische kennis. Sinds 2009 bestaan wij als webwinkel, maar als bedrijf zijn wij al veel langer actief op de markt. Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar om uw specifieke vragen over onze producten te beantwoorden. Onze medewerkers hebben dan ook veel technische kennis en zorgen voor een snelle respons op uw vragen. Daarnaast garanderen wij ook advies op maat. Door goed te kijken en luisteren naar vragen uit de markt hebben wij voor meerdere marktsegmenten inmiddels een uitgebreid assortiment kunnen ontwikkelen. Zelf hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van verlijmen, afdichten, smering en onderhoud en wij streven ernaar om onze kennis en vakmanschap op u over te brengen. Op onze website kunt u dan ook gemakkelijk de meest gestelde technische vragen terugvinden. Wij hebben ons kantoor, verkoopbalie en magazijn op één plek. Dit zorgt ervoor dat wij snel kunnen leveren. Voor de beste kwaliteit en service kijkt u op technischeprodukten.nl.