Nieuwbouw20
Image default
Business / Marketing and Advertising

Welke services kun je bij Schiphol parkeren nemen?

Naast parkeer gelegenheid bieden de meeste Schiphol parking aanbieders ook extra service aan hun klanten. Deze kunnen variëren van ramen vegen tot een het repareren van je auto. De extra diensten kun je online boeken op de website van de aanbieder of bij de balie. Het betalen voor deze kosten kan dus aan de balie met contanten of met Credit card indien je online boekt kunt je online betalen met PayPal, iDEAL of Credit Card.

Autowassen en banden service

Tijdens je afwezigheid wordt je auto netjes gewassen, banden gepoetst, vloeistoffen kunnen ook aangevuld of ververst worden. Op je aanvraag kan je auto ook een wax beurt krijgen.

Tijdens je reis kunnen zij op jou verzoek de auto banden verwisselen van zomerbanden naar winterbanden. Dit wordt gedaan bij een banden zaak naar jou voorkeur, je kan dit vermelden bij het bestellen van deze service.

Elektrische auto opladen

Voor personen die een elektrische auto hebben is er een mogelijkheid om je auto op te laden. Het verbruikstarief kun je achteraf voldoen aan de balie met een Credit Card of achteraf met internet bankieren.

Welkom thuis

Op aanvraag wordt een welkomst boeket klaar gelegd op de achterbank van je auto. Deze kan meenemen naar huis en zeg maar je allerliefste thuis verrassen.

Privé chauffeur naar huis

Na een vermoeide vlucht is het veilig dat je niet achter de stuur kruipt. Dit is veilig voor jezelf en de mede weggebruikers. Laat je veilig en ontspannen door een privé chauffeur thuis afzetten.

http://www.goedkoopparkerenschiphol.eu