Nieuwbouw20
Image default
Business / Marketing and Advertising

Houten vloeren zijn de mooiste vloeren voor in een huis

Ik heb altijd tegen me ouders gezegd, als ik op mezelf ga wonen neem ik sowieso een houten vloer. Nu zijn we een paar jaar verder en de tijd is er dat ik eindelijk een appartement heb gekocht. Ik kon niet wachten om erin te gaan maar natuurlijk moet er eerst geverfd worden en de vloer de in! Dus ik ging zoeken naar de beste houten vloeren specialist van Nederland.

Goede kwaliteit houten vloeren zoeken

Eindelijk kon ik gaan zeggen dat ik in me nieuwe appartement een houten vloer heb liggen. Ik had al wat research gedaan naar verschillende vloeren en wist precies wat voor soort hout ik wilde en welke kleur ongeveer. Maar nu was de vraag waar ik deze vloer ging kopen. Gelukkig zijn er in de omgeving en het internet veel winkels waar je voor een goede prijs een goede kwaliteit houten vloer kon kopen. Ik begon eerst te kijken in een paar lokale vloeren winkels maar daar vond ik niet echt iets wat bij mijn huis ging passen en waren de prijzen redelijk duur. De andere winkels was precies hetzelfde probleem. Dus ging ik maar via het internet kijken wat ik allemaal nog meer kon kijken voor vloeren. Daar kwam ik op de website van Bax Houthandel uit.

Breed assortiment en goede service

Toen ik de website van Bax Houthandel zag, wist ik meteen dat dit de shop was waar ik moest zijn. Niet alleen door het brede assortiment maar ik zag meteen dat zij hun vloeren zelf maken in hun eigen fabriek en deze ook zelf laten bezorgen door hun eigen bedrijf. Dit vond ik zeker fijn en ik zag daar precies de vloer die ik in huis wilden leggen. Dus heb ik deze laten bestellen en binnen een paar dagen lag de mooie houten vloer al bij mij in het appartement. Ik ben er zelf super blij mee en mijn ouders vinden hem ook prachtig.

Bax Houthandel

Meer weten over Bax Houthandel en zijn assortiment? Bekijk de website.