Nieuwbouw20
Image default
Business / Marketing and Advertising

Nieuwe achteruitrijcamera

Zoekt u een nieuwe achteruitrijcamera voor in uw auto, maar heeft u geen zin in een kabel die dwars door uw auto loopt? Dan is de achteruitrijcamera draadloos een ideale oplossing voor u. De camera zal met een bluetooth verbinding de beelden naar uw monitor sturen. De camera heeft echter nog steeds energie nodig, dus zal op een bepaalde manier toch aan zijn stroom moeten komen. Dit kan door alsnog een kabel aan te sluiten, die naar een voeding ergens achterin de auto loopt, of door batterijen te plaatsen. Dit laatste raad ik zelf echter sterk af, omdat de meeste batterijen niet lang mee zullen gaan en het dus veel tijd en energie zal kosten om de camera van energie te blijven voorzien.

Een andere oplossing om de kabel van uw achteruitrijcamera te verbergen is het afdekken van de kabel door hem bijvoorbeeld onder de matjes van de auto door te leiden. Ook is het een mogelijkheid om de kabel langs het plafond te plakken. Dit zal echter vaak een niet al te mooi resultaat opleveren. Ik raad dus persoonlijk aan om de kabel af te plakken op de grond en onder de matjes door te leiden. Op deze manier zal bijna niemand überhaupt merken dat er een kabel onder hun voeten loopt, en wanneer ze het merken zal he ter alleen maar strak uitzien.

Als jij dus ergens achterin je auto een voedingsbron hebt zitten waar de camera kan worden opgeladen is dit een zeer goede optie om je camera aan de verbinden, en vervolgens de beelden met bluetooth te laten verzenden naar de monitor. Heb je geen mogelijkheid om de camera achterin je auto op te laden, dan is het waarschijnlijk de beste keuze om je camera onder de matjes door te leiden en hem op deze manier zo onzichtbaar mogelijk te maken.

 

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl