Nieuwbouw20
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een stucadoor stuct wanden en plafonds glad en strak

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van mooi afgewerkte muren en plafonds. Heb je net een nieuw huis gekocht of vertoont je muur/ plafond scheuren? Dan maken wij deze weer helemaal glad voor je. Wellicht woon je al een tijdje in je huis en kan het stucwerk wel een opknapbeurt gebruiken. Wat zijn dan de mogelijkheden? Je kunt kiezen uit stucen als onderlaag of stucen als eindafwerking

 

Verschillen onderlaag en eindafwerking

 

In principe wil je hetzelfde: het wegwerken van onzuiverheden. Hierboven is het eigenlijk al duidelijk. Je wilt gaan stucen om een goede onderlaag aan te brengen voor bijvoorbeeld het behang, of als eindafwerking.

 

Onderlaag

Heb je beschadigingen, scheuren of zijn er ongelijke delen? Dan kun je ze weer glad maken om de muren en/of plafonds klaar te maken voor een laag behang, verf of stucwerk. Een dunne laag is voldoende tenzij er echt een hele ongelijke ondergrond is. Dan maakt de stucadoor gebruik van een dikke laag.

 

Eindafwerking

Het woord zegt het eigenlijk al. De eindafwerking. Je wilt een mooie afwerking zonder dat daar behang aan te pas komt. Wanneer je een bepaalde structuur of kleur wilt is dat allemaal mogelijk. Ben je al bekend met de hippe betonlook of ga je voor granol of rustiekputz? Wij geven je graag advies.

 

Vakman of doe-het-zelf?

Het lijkt een makkelijke klus voor de doe-het-zelver maar het kan toch tegenvallen. Daarom is het handig om een vakman in te schakelen om tot een zo glad mogelijk resultaat te komen. Hij of zij heeft niet voor niets dit beroep geleerd en heeft de juiste materialen, kennis en ervaring.

 

Stucen kosten

Wanneer je zo goedkoop mogelijk wilt stucen kun je zelf aan de slag gaan. Maar wil je toch een mooi en glad resultaat is een vakman inschakelen een optie. Het is ook afhankelijk wat je wilt laten stucen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn dan kun je geheel vrijblijvend een gratis offerte bij ons aanvragen. Zoek je nog een stucadoor in Veenendaal of omgeving of heb je nog vragen over het stucwerk dan kun je altijd terecht bij ons bedrijf.