Nieuwbouw20
Image default
Business / Marketing and Advertising

Cilinderslot vervangen

Een goed cilinderslot is essentieel voor een goed beveiligde deur. De cilinder moet met het nieuwe bouwbesluit voorzien zijn van skg 3* en voor tegen het cilinderbreken ook een extra gehard stalen brug.

In 90% van de woningen zijn de cilindersloten nog voorzien van een SKG 2* cilinder. Deze zijn binnen 30 seconden te breken of te trekken waardoor een inbreker ook met een meerpuntsluiting zo naar binnen kan lopen.

Vervang je cilinderslot

Daarom is het noodzakelijk om je cilinderslot te vervangen met een SKG 3* cilinder zodat ze beveiligd zijn tegen het kerntrekken. Helaas zijn alleen skg 3* cilinders niet beveiligd tegen het cilinder breken. Daarvoor heb je de gehard stalen brug nodig die in alle M&C cilinders zitten.

Vervang daarom uw cilinderslot met een SKG 3* cilinder van M&C zodat u weet dat de inbreker uw woning voorbij loopt.

Wilt u direct gelijksluitende cilindersloten dan besteld u hier M&C cilinders. Wij maken uw bestelling altijd direct gelijksluitend. Zo kunt u alle cilindersloten bedienen met dezelfde sleutels.

Het is zeer eenvoudig je cilinderslot te vervangen. MC-Cilinder.nl heeft online een filmpje op YouTube waar je heel eenvoudig kan zien hoe je cilinderslot vervangen moet worden.

 

https://mc-cilinder.nl/cilindersloten/