Nieuwbouw20
Image default
Bedrijven

Betonbouw voor bedrijfspanden laat je turn-key bouwen

Hercuton is een van de grotere beton bouwbedrijven uit Noord-Brabant. Dit familiebedrijf is een grote speler als het aankomt bij de bouw van bedrijfspanden, hallen en loodsen. Betonbouw kan snel ontwikkeld worden, waardoor de bouw van bedrijfspanden in een relatief snel tempo kan plaatsvinden. Hercuton levert daarbij ook nog eens turn-key bedrijfspanden, zodat uw onderneming geen omkijken meer heeft naar de aanleg van nutsvoorzieningen bijvoorbeeld. 

Bedrijfshallen en panden laten bouwen

Een bedrijfshal of bedrijfspand laten bouwen op eigen terrein is een grootschalig project; iets wat u met een gerust hart kan overlaten aan de professionals van Hercuton. Een team van ontwikkelaars staat voor uw onderneming klaar om uw bedrijfspand startklaar te maken, zodat het direct in gebruik genomen kan worden. Dit principe wordt ’turn key’ genoemd. Bij Hercuton wordt de bouw van dergelijke projecten ook wel eens aangeduid als ‘legolisering’. 

Wat is legolisering binnen de bouw? 

Om u een voorstelling te maken van de bouwwijze van Hercuton vragen we u een voorstelling te maken van een lego bouwproject. Afgemeten (beton, prefab) stenen in diverse standaard maten vormen de invulling van een mal. De mal is op diverse manieren te bouwen: precies naar wens van de klant. Doordat er gebouwd wordt met prefab beton, kunnen bouwwerken sneller geleverd worden. Dit gaat gelukkig nooit ten koste van de kwaliteit; prefab beton is namelijk oersterk en vormt een fantastische basis voor uw bedrijfspand. 

Meer weten? 

Wilt u meer weten over de uitgebreide diensten van Hercuton? Bezoek dan snel de website voor een volledig overzicht en achtergrondinformatie.

https://www.hercuton.nl/