Nieuwbouw20
Image default
Bedrijven

Een bedrijfsverhuizing in 2023, zo pak je het aan

Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk heeft uw bedrijf een nieuwe locatie gevonden waar het kan verhuizen. U kunt beginnen met de bedrijfsverhuizing. Het begint met een gevoel van optimisme, maar er liggen ook een aantal uitdagingen voor u om rekening mee te houden. U wilt uw bedrijfsverhuizing zo soepel mogelijk laten verlopen, dus hier zijn een aantal tips om u te helpen. Ook kun je kantoormeubels van Anselm Oome op maat laten maken!

Alles wordt beter met een goede planning

Ten eerste is het belangrijk om een planning te maken. Bereken hoeveel tijd je nodig hebt om alles naar de nieuwe locatie te verplaatsen. Denk ook na over wat er verhuisd moet worden, wat weggooien moet worden, welke professionals je nodig hebt, en met welke transportmiddelen je werkt. Maak een verhuis schema zodat je weet wanneer en hoe alles moet worden verhuisd.

Vraag hulp aan een organisatorisch talent

Voor een soepele verhuizing is het ook belangrijk om alles goed te organiseren. Creëer een gedetailleerde lijst van wat je meeneemt, zoals afbeeldingen, documenten, apparatuur, meubilair, etc. Er moet voor ieder stuk worden vastgesteld of het verplaatst wordt of dat het wordt weggegooid. Documenten die te belangrijk zijn om te worden weggegooid, kunnen digitaal worden opgeslagen op een externe harde schijf.

Vraag offertes aan bij professionele verhuizers

Kom in contact met professionele verhuizers. Zij kunnen helpen bij het verhuizen van uw meubilair, apparatuur en documenten. Verhuizers weten precies hoe ze met kostbaar materiaal moeten omgaan en zullen ervoor zorgen dat alles in het juiste verhuiswagen komt. Zij zorgen ook dat al uw spullen op de juiste plaats in hun voertuig staan, zodat ze zeker zijn dat alles door het transportproces veilig komt.

Probeer zo weinig mogelijk overlast te veroorzaken!

Houd bij het verhuizen ook rekening met de buurt. Zorg ervoor dat je geen problemen veroorzaakt tijdens de verhuizing. Je kunt bijvoorbeeld afspraken maken met de buren over de stiptheid van de verhuizing. Zorg er ook voor dat alle verhuizing toestellen worden afgesloten op het einde van elke werkdag om diefstal te voorkomen. Als extra service kun je ook uw buurman een mail sturen zodat ze kunnen zien wanneer je bedrijf verhuist en hoe laat de verhuizing toestellen worden afgesloten.

 

https://anselmoome.nl/kantoormeubelen-op-maat/