Nieuwbouw20
Image default
Bedrijven

Handgrepen en deurgrepen

Je staat er niet elke dag bij stil, maar handgrepen en deurgrepen in huis hebben een grote invloed op de uitstraling van kasten, deuren en keukens. Vaak zijn ze voorzien van standaard grepen. Die zijn bijzonder functioneel in gebruik, maar lijken soms op een sluitpost voor de fabrikant. Gelukkig is het heel eenvoudig om handgrepen en deurgrepen naar keuze te vervangen. Hierdoor krijgt het object direct een geheel andere uitstraling. Deurgrepenwinkel.nl heeft een ruime selectie hand- en deurgrepen voor verschillende stijlen in huis.

Materialen en kleurgebruik

Kies de greep die past bij jou eigen interieur. Met zwart stalen handgrepen krijg de deur of kast snel een industriële uitstraling. Goudkleurige messing is favoriet voor klassieke toepassingen terwijl zilverkleurig staal een modern design zal versterken.
Voor iedere categorie handgrepen en deurgrepen is er een ruime keuze beschikbaar. Groot, klein, rond of vierkant en verkrijgbaar in verschillende maten.

Kies de juiste maat

Eenmaal de favoriete greep gevonden is het belangrijk om de juiste maat te bestellen. De steekmaat is hierbij van belang. Dit is de afstand tussen de boorgaten om de grepen te monteren. Door de maat van de oude handgrepen op te meten krijg je altijd de juiste handgreep in huis. Monteren is zeer eenvoudig. Steek de handgreep door de gaten en draai deze stevig vast. Binnen enkele minuten krijgt het interieur een andere uitstraling.

Eenvoudig kiezen

Door het overweldigende aanbod lijkt het soms lastig om de juiste keuze te maken. Door gebruik te maken van filters zal dit gemakkelijk gaan. Selecteer eerst de juiste steekmaat en kies vervolgens het gewenste materiaal of kleur. De selectie zal hierdoor overzichtelijk zijn waardoor je gericht de gewenste handgreep zal vinden. Desgewenst is het mogelijk om op prijs te selecteren. De getoonde grepen vallen dan altijd binnen de gewenste prijsklasse. Kies jouw favoriete deurgrepen of handgrepen kast direct uit.