Nieuwbouw20
Image default
Bedrijven

Zowel emotionele als fysieke klachten verlichten met acupunctuur

Bij fijne Acupunctuur Etten Leur zijn we ervan overtuigd dat onze behandelingen zowel emotionele als ook fysieke klachten verlichten. Deze emotionele klachten hebben vaak betrekking tot het geestelijke vlak. Denk hierbij aan het ervaren van angst, verdriet en woede. Maar ook complexere klachten worden behandeld met acupunctuur. Voorbeelden hiervan zijn depressie, stress of een burn-out. Bovendien gaat dit nog verder. Ook begeleid Acupunctuur Etten Leur mensen met een trauma. Met behulp van deze aandacht voor jouw emotionele klachten, gaan we aan de slag met het lichaam. Voor deze geestelijke aspecten kunnen wij namelijk de uitwendige, fysieke klachten behandelen. 

Hoe gaat de acupunctuurbehandeling in zijn werk?

Bij Acupunctuur Etten Leur behandelen wij dus fysieke klachten met aandacht voor emotionele klachten. De behandeling betreft dan ook vaak zaken zoals vermoeidheid en hoofdpijn. Echter is nog veel meer mogelijk qua behandelingen. Denk hierbij aan het verlichten van migraine, duizeligheid, hartkloppingen en een pijnlijke spijsvertering. Maar hoe gaat dit precies in zijn werk? In onze praktijk Acupunctuur Etten Leur focussen wij volledig op de energiebanen die door het lichaam lopen. Alle verschillende banen hebben hun eigen acupunctuurpunten. Deze worden gebruikt om de balans in het lichaam te herstellen. Elk punt heeft namelijk zijn eigen functies en dus mogelijkheden.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Tijdens een behandeling van Acupunctuur Etten Leur wordt de balans in het lichaam dus hersteld. Door bepaalde punten in de energiebanen te prikken, wordt deze balans bereikt. Het gevolg is de verlichting van emotionele en lichamelijke klachten. Dit doen we door eerst aandachtig te luisteren naar jouw klachten. Zo gaan we samen op zoek naar de mogelijke oorzaken hiervan. Op basis van de diagnose wordt een aantal sessies aangeraden. Aan de hand hiervan gaan we een plan opzetten. Wij van Acupunctuur Etten Leur kunnen namelijk niet alles in één keer oplossen. Dit vergt tijd en moeite van lichaam en geest. Na een aantal behandelingen voel je de klachten verminderen.