Nieuwbouw20
Image default
Bedrijven

Het verkopen van nieuwbouw huizen aan opkopers, is dat mogelijk?

Het verkopen van nieuwbouwhuizen aan opkopers, is dat mogelijk?

Alles is mogelijk als u uw huis verkoopt aan een opkoper. U hoeft nergens geen zorgen over te maken als u uw huis verkoopt aan de opkopers van De Nationale Vastgoed Portefeuille. De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijk opererend samenwerkingsverband van opkopers. Als opkooporganisatie van vastgoed kopen wij allerlei soorten woningen door het Nederland. Er is altijd een opkoper geïnteresseerd in uw huis in wat voor staat het huis ook is. Nieuwbouw, verborgen gebreken, achterstallig onderhoud, oud, niks is te gek. Bekijk onze website voor meer informatie. 

 

Alle soorten woningen en staten

U kunt alle soorten woning aanmelden op de website van De Nationale Vastgoedportefeuille ongeacht het bouwjaar en de staat van uw huis. U kunt dus bij De Nationale Vastgoedportefeuille terecht als u uw nieuwbouwhuis wilt verkopen. En of dat een hoekwoning, tussenwoning of vrijstaand huis maakt ook niet uit.

Daarnaast hoeft u geen zorgen te maken over verborgen gebreken, achterstallig onderhoud of andere problemen aan uw huis. De Nationale Vastgoedportefeuille beschikt over vakkundige bouwvakkers die uw huis kunnen opknappen voor de verkoop. Hiervoor hoeft u niet voor te betalen en wij zorgen ervoor dat alles weer zo goed als nieuw is. 

Zekerheid

De Nationale Vastgoedportefeuille kunt u deze zekerheid aanbieden omdat we een heel groot netwerk aan opkopers bezitten. In dit netwerk staan honderden opkopers die altijd opzoek zijn naar een interessante woning. Iedere opkoper heeft natuurlijk andere interesses en wensen voor huizen die ze opkopen. Er zit altijd wel één opkoper tussen die geïnteresseerd is in het opkopen van uw huis. 

De Nationale Vastgoedportefeuille 

Bent u geïnteresseerd in het verkopen van uw woning? Bekijk wat uw mogelijkheden zijn op de website van De Nationale Vastgoedportefeuille. Er is altijd een opkoper geïnteresseerd in uw soort woning in alle staten. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en uw huis aanmelden voor de verkoop aan een opkoper.