Nieuwbouw20
Image default
Business / Marketing and Advertising

Matras op maat

Wilt u graag een dekbed en/of matras op maat laten maken? Dan bent u bij Dekbedenmatras.nl aan het juiste adres. U kunt gebruik maken van onze zogenaamde ‘matrassen configurator’ op onze website om uw perfecte matras geheel zelf samen te stellen. De matrassen configurator bestaat uit vier stappen en bij de derde stap krijgt u gelijk de prijs te zien zodat u precies weet waar u aan toe bent. Naast de matrassen op maat kunt u ook standaard dekbedden en matrassen bij ons bestellen op Dekbedenmatras.nl. Deze standaard matrassen en dekbedden worden binnen zeven werkdagen geleverd. De maatwerk matrassen hebben een levertijd van vier weken zodat wij u matras helemaal perfect kunnen maken voor u. 

Matras op maat gemaakt in vier stappen

Zoals u al eerder kon lezen, kunt u uw dekbed en matras op maat laten maken in de configurator op onze website. Hierbij doorloopt u vier stappen. De eerste stap is de vorm. Hierbij moet u kiezen wat voor vorm u het liefst heeft. U kunt uw eigen formaten doorgeven, kiezen voor een kindermatras, een frans matras of een matras met een speciale vorm. Als u heeft gekozen, wordt u doorgestuurd naar stap 2. Bij stap 2 moet u kiezen voor het gewenste materiaal. Daarbij kunt u kiezen uit twee types: Santorini en Beta. De Santorini is van koudschuim en is ook waterdicht verkrijgbaar. De Beta is van polyether en is overigens ook waterdicht verkrijgbaar. Bij stap drie vult u vervolgens de gewenste formaten in en krijgt u direct een prijsberekening. Vervolgens krijgt u een duidelijk overzicht van uw matras in stap vier. Vindt u het lastig om een keuze te moeten maken? Dan staan wij bij Dekbedenmatras.nl ook graag voor u klaar om u te adviseren over onze producten. U kunt ons iedere werkdag telefonisch of per-email bereiken tussen 9 uur in de ochtend en half zes ’s avonds. 

Matrassen

Bij Dekbedenmatras.nl hebben wij ook vele standaard dekbedden van diverse materialen. Zo hebben wij dekbedden van 65% dons of 90 tot 100% dons. Deze dekbedden zijn zeer zacht en comfortabel. Zoekt u voor een goed ventilerend materiaal? Dan kunt u ook kijken tussen onze katoenen dekbedden. Voor het gehele assortiment kunt u kijken op onze website.