Nieuwbouw20
Image default
Business / Marketing and Advertising

Zzp’er worden

Er wordt Meestal gezegd dat zzpe’rs heel erg welvarend zijn, omdat er een grote vraag naar is. Met een zzpér bedoelen we in dit geval iemand die klusjes doet in en om het huis, en helpt met het renoveren en verbouwen van een huis, kamer of apparaat. Deze mensen zie je vaak bij de bouwmarkt, waar ze altijd om facturen vragen en standaard klanten zijn. Ze komen aan met verschillende materialen, en als je er zelf aan denkt om zzpér te worden, is het misschien moeilijk te achterhalen voor wat ze de materialenn precies nodig hebben en hoe ze precies weten welke schroeven ze voor welk gat nodig hebben en welke gipsplaten ze nodig hebben. Om zzper te worden, zijn er een paar dingen die je moet weten voor dat je begint.

Nummer één is te bedenken in wat je je wilt specialiseren. Wil je alleen tuinen maken voor mensen? Dan moet je je alleen maar specialiseren in tuinen, maar als je bijvoorbeeld wilt verven dan moet je weer in verf specialiseren en alles. Als je een beetje algemene vaardigheden wilt hebben, kan je proberen de basis op te zoeken.

Nummer twee is om te bedenken welke materialen je precies nodig hebt voor de klus. Zo heb je speciaal verf voor hout. Verf bestellen kan lastig zijn, maar je kan ook gewoon even naar een bouwmarkt. De materialen die je nodig hebt worden meestal aangeraden door de werknemers daar.

Nummer drie is bedenken waar je wilt werken. Als zzper heb je meestal mensen onder je, maar je kan ook beginner onder een zpper. Die zpper stuurt je aan wat je moet doen, waardoor je veel meer kennis hebt dan als je alles zelf moest doen. Zo kun je ervaring opbouwen en op een gegeven moment zelf starten. Dit alles kan je helpen om je droom waar te maken.

 

 

 

 

 

 

http://moosefarg.nl