Nieuwbouw20
Image default
Business / Marketing and Advertising

Slijtvaste dakbedekking

Met een slijtvast dak kunt u jaren plezier hebben van uw woning. Onze professionele dakdekkers zorgen voor kwaliteit dakwerk dat lang meegaat. Onze medewerkers zijn uiterst bedreven in het aanleggen van allerlei soorten daken. Platte, schuine, hellende en eco daken zijn voor ons niet vreemd. We bieden zelfs de mogelijkheid tot verwarmde dakgoten. Uniek in Nederland! Ontleend aan het uitvoerig geteste en gebruikte Scandinavische model.

Wilt u dus een zeer slijtvaste dakbedekking installeren dan moet u dus bij onze dakspecialisten wezen. Verder zorgen we ervoor dat u weinig energie en warmte kwijtraakt met goede isolatie. Een dergelijke professionele dakisolatie zorgt er overigens voor dat u in de zomer een lekker koel huis hebt. Wat uw wensen ook mogen zijn als professioneel zorgen wij voor het maatwerk voor uw dak dat u nodig hebt.

Grondige renovaties

Wilt u een verbeterd dak? Een die voldoet aan de milieunormen van vandaag de dag? Kies dan voor uitstekende en grondige dakrenovatie van ons dakdekkersbedrijf. Met de technieken die wij gebruiken kunt u jaren vooruit en bent u weinig kwijt. Of u nu lood- en zinkwerk wilt van een écht ambachtsman die de deklijsten van uw pand helemaal afmaakt. Of dat u graag een verwarmde dakgoot wilt om ervoor te zorgen dat de last op uw dak vanwege de sneeuw niet te hoog wordt. Het is allemaal mogelijk bij Dakster Dakbedekking. Renoveer nu uw dak en profiteer van de hoge kwaliteit service die onze dakwerkers u bieden. Zo zijn namelijk goed opgeleid en doen ieder jaar een test om hun vakkennis scherp en actueel te houden. Kies daarom voor de betere renovaties van Dakster Dakbedekking.

Goede daktoepassingen

Om voor goede daktoepassingen te zorgen kunt u gebruik maken van ons gekwalificeerde dakdekkersbedrijf. We bieden vele groene oplossingen om een steentje bij te dragen aan het milieu. Denk hierbij aan een slijtvast en groen dak met vegetatie dat ontwikkeld kan worden of denk aan een reeks zonnepanelen die passief voor u energie opwekken. En dit zijn slechts enkele van de mogelijkheden die onze dakdekkers u kunnen bieden.

 

http://dakster.nl/