Nieuwbouw20
Image default
Business / Marketing and Advertising

Waar Cryptocurrency kopen?

Om te leren hoe je cryptocurrency kunt kopen, moet je eerst weten waar je cryptocurrency kunt kopen. Slechts een jaar geleden waren er maar een paar plaatsen om hierin te handelen. Maar nu zijn er nog veel meer!

Cryptocurrency Exchanges

Cryptocurrency-exchanges zijn onlinewebsites waarmee je een lokale valuta kunt omwisselen voor cryptocurrency. Ruilen is de meest populaire manier om cryptocurrency te kopen. Ik raad nieuwkomers aan om deze uitwisselingswebsites te gebruiken, omdat ze eenvoudig te gebruiken en snel in te stellen zijn.

Betaalmethode: De meeste beurzen accepteren betaling via overschrijving of creditcard, sommige accepteren ook PayPal. Elk van hen heeft verschillende beveiligingsniveaus en ze accepteren elk verschillende soorten betaalmethoden.

De eerste stap is om jezelf te registreren met je gegevens (volledige naam, e-mailadres en mobiel nummer, etc.) De volgende stap is om je identiteit te verifiëren – je hebt normaal gesproken een paspoort / rijbewijs nodig. Dit helpt om jouw account veilig te houden en de hackers weg te houden!

Zodra je account is ingesteld, kun je beginnen met het kopen van cryptocurrency op de centrale. Je kunt de cryptocurrencies kopen en houden, of omruilen voor een andere cryptocurrency.

Je moet voorzichtig zijn bij het selecteren van de beurzen. Controleer de beveiliging van de uitwisseling. Dit is het belangrijkste dat je moet overwegen, aangezien beleggers in het verleden veel geld hebben verloren toen de uitwisselingen werden gehackt.

Controleer gebruikersbeoordelingen gerelateerd aan de beurs! Dit geeft je een goed idee van hoe vriendelijk de uitwisselingswebsite is om te gebruiken. Ben je tevreden? Dan kun je aan de slag! Een van de goede apps zijn RevenYou. Dit maakt het makkelijker om te handelen in cryptomunten.