Nieuwbouw20
Image default
Business / Marketing and Advertising

Waar komt het door

Het libido van iedereen varieert gedurende het leven. Dit komt door psychische en lichamelijke factoren maar voor het merendeel komt het door psychische factoren. Vanaf de pubertijd is de drift het hoogste en zal steeds meer afnemen. Dit is wel per persoon verschillend.  Het libido wordt bepaald door de hormonen testorsteron en oestrogeen. Testetosteron is het hormoon van verlangen, waaronder om het dus te doen. Maar wat kun je precies doen om de drift weer te kunnen verhogen? Daar zijn meerdere oplossingen voor.

De eerste is om de hormonen omhoog te krikken. Je moet dus meer testosteron aanmaken zodat je er meer zin in krijgt.  Door fysieke problemen kan het libido ook dalen en dit is ook gelukkig wel op te lossen. Mensen met overgewicht zouden meer moeten sporten of gezonder moeten eten. Het liefste een combinatie van de twee. Een hoge bloeddruk en hoog cholesterol gehalte kan ook slecht zijn voor het libido. Om dit op te lossen moet je gezonder gaan leven. Niet te vaak alcohol, roken, maar wel gezonde voeding en met mate kan al veel schelen.Bij vrouwen moet de sfeer ook een rol spelen om het libido te verhogen. Als vrouwen een fijne sfeer voelen zullen ze er meer zin in krijgen. Bij mannen is de sfeer een niet zo belangrijke factor. De relatie is ook een grote factor voor het libido bij de man of vrouw. De relatie moet goed zijn om er zin in te hebben.

Om mensen met een laag libido op weg te helpen kunnen zij een libidopil nemen. Dit zijn natuurlijke pillen op basis van kruiden uit China in een capsule van natuurlijke stoffen.  Je neemt een capsule voor de activiteit en je zult merken dat je langer door kunt gaan en er meer zin in hebt. Voor de mannen is er Libidoforte, maar gelukkig zijn er voor vrouwen ook capsules genaamd Libidofemme.

https://www.libidoforte.com/

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je makkelijk overstappen van energie?

Slijtvaste dakbedekking

Wat is PVC?