Nieuwbouw20
Image default
Business / Marketing and Advertising

Kunststof producten spuitgieten door HSV-TMP

Heeft u grote kunststof producten die u wilt spuitgieten? HSV-TMP heeft met haar jarenlange ervaring ontzettend veel kennis ontwikkeld op het gebied van spuitgieten en zijn wij de absolute expert. Spuitgieten is de meest gangbare techniek voor de verwerking van thermoplastische kunststoffen. Al jarenlang zijn wij hiermee bezig en zijn wij gespecialiseerd in hoge druk spuitgieten en cascade spuitgieten. De voordelen van het spuitgieten zijn het prachtige glanzende oppervlak. Er zijn geen bubbeltjes of oneffenheden te ontdekken. En een ander voordeel is, is dat er geen verdere bewerking nodig is. Na het spuitgieten is het product meteen klaar voor gebruik. Eenvoudiger kan haast niet.

Spuitgieten bij HSP-TMP: U kiest voor flexibiliteit, passie en duurzaamheid

Als u kiest voor HSP-TMP voor het spuitgieten van uw kunststof producten, dan kiest u voor een bedrijf met passie voor kunststof. Kunststof is voor een ieder van ons het mooiste product wat er bestaat. Wij weten alles over kunststof, zodat u een vakkundig advies van ons krijgt voor zowel materiaal als de technieken die mogelijk gebruikt kunnen worden. Doordat onze medewerkers heel flexibel zijn, zijn wij in voor vele dingen en is het dus mogelijk om van het oorspronkelijke plan af te wijken mochten er problemen op treden. Onze medewerkers volgen de nieuwste ontwikkelingen en snufjes op de voet, waardoor zij op de hoogste zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Deze nieuwe kennis wordt omgezet in de praktijk, zodat wij ons tot de beste bedrijven van de wereld kunnen rekenen. En als klap op de vuurpijl, weet u dat als u voor ons kiest u kiest voor duurzaamheid. Van begin tot eind hebben wij gedacht aan duurzaamheid. Zo kunt u denken aan minimalisering van het materiaalgebruik, optimalisering van de matrijsinvestering, assemblage en logistieke oplossingen. En een bijkomend voordeel hiervan is ook dat u geld bespaart. Wat wilt u nog meer, u laat uw kunststof producten bij ons duurzaam spuitgieten tegen scherpe prijzen. Zo denkt u aan de wereld om ons heen en aan uw portemonnee.

Wij maken uw productideeën waar!

Met onze kennis en ervaring zijn wij altijd in voor een nieuw project en maken wij graag uw productideeën waar. Neem contact met ons op, zodat wij een afspraak kunnen maken en uw productideeën bespreken.