Nieuwbouw20
Image default
Business / Marketing and Advertising

Verhuisbedrijf in Groningen nodig?

Heeft u een verhuisbedrijf nodig in Groningen? Mondial Movers is het bedrijf om bij aan te kloppen! Wij regelen allerlei verschillende soorten verhuizingen, van mensen die van de ene plek in Nederland naar de andere plek in Nederland verhuizen tot mensen die graag ver weg naar een ander land willen gaan. Wij hebben het allemaal al een keer gezien in meegemaakt, zeker omdat we als verhuisbedrijf al meer dan 100 jaar ervaring hebben! Dat betekent dat we ieder probleem al een keer hebben meegemaakt, en precies weten hoe je het beste dat probleem kan oplossen. Het betekent ook dat we snel weten te reageren op nieuwe problemen die we nog niet eerder zijn tegengekomen!

Particulier verhuizen met ons verhuisbedrijf in Groningen

Met Mondial Movers, verhuisbedrijf in Groningen, is het mogelijk om particulier te verhuizen, en dat waar u maar wilt. Met ons voelt het ongeveer als ’s ochtends uw woning verlaten en ’s avonds meteen te kunnen genieten van een nieuwe en ingerichte woning! Voor u betekent het zorgeloos en zonder stress verhuizen, voor ons is het gewoon een normale werkdag. Sinds 1928 hebben we al duizenden verhuizingen vanuit en naar Groningen, Friesland en Drenthe verzorgd. In onze werkwijze streven we naar het zorgeloos verhuizen voor onze klanten. Concreet betekent het dat we kwaliteit en verhuisexpertise bieden, het begint met onze verhuisadviseur die bij u langs zal komen om alles door te spreken. Met deze goede communicatie zal alles vanzelf van een leien dakje gaan!

Zakelijk verhuizen

Zakelijk verhuizen met Mondial Movers is heerlijk vergeleken met hoe het normaal kan gaan. Wij regelen uw bedrijfsverhuizing professioneel, met perfecte coördinatie, een vaste projectleider, efficiëntie, strakke planning en een minimale verstoring van het werkproces. Dat is voor zorgeloos verhuizen, maar voor ons wederom een normale doordeweekse dag. Wij begrijpen dat een zakelijke verhuizing een grote impact op u en uw bedrijf heeft, uw mensen ook natuurlijk. Het maakt niet uit waar u naartoe gaat, wij zorgen dat de reis soepel verloopt en de overdracht van alle spullen goed geregeld is.